Γεωργαλάς: «Με τον ρόλο μου στον Σασμό, αντιμετώπισα παλιά παιδικά τραύματα πρόσωπο με πρόσωπο»
Media

Γεωργαλάς: «Με τον ρόλο μου στον Σασμό, αντιμετώπισα παλιά παιδικά τραύματα πρόσωπο με πρόσωπο»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης, ταγμένος στην τέχνη του θεάτρου από την πλευρά του ηθοποιού, αλλά και του σκηνοθέτη.

Τον έχουμε δει σε πολλούς ρόλους στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων ως Αυγουστή στο «Άκρως Οικογενειακόν», ως Θανάση Μαδούρο στις «Άγριες Μέλισσες» ως Κώστα, τον σκληρό Κρητικό στον «Σασμό», αλλά και ως αρχηγό της αστυνομίας στους «Φόνους στο καμπαναριό».

Το «Φωτιά και Νερό» της Χρύσας Σπηλιώτη στο Θέατρο «Μικρό Γκλόρια»

georgalas.dimitris_280881187_1579120372472056_975385466982450968_n.jpg

Ένας άνθρωπος ανοιχτός, με άποψη και καθαρή σκέψη. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την πορεία του στον χώρο, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο θέατρο Μικρό Γκλόρια «Φωτιά και νερό».

Μιλήστε μου για την παράσταση που πρωταγωνιστείτε αυτόν τον καιρό...

Μαζί με τον Στέλιο Καλαθά και την Έλενα Τυρέα δίνουμε πνοή στο θεατρικό έργο της αξέχαστης Χρύσας Σπηλιώτη «Φωτιά και νερό», σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, στο θέατρο «Μικρό Γκλόρια». Παίζουμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Μετά τον ρόλο σας στον «Σασμό», το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει περισσότερο για δουλειές;

Φυσικά, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Ήταν ένας ρόλος που δεν πέρασε απαρατήρητος. Ένας δύσκολος ρόλος, τελείως κόντρα σε μένα κι αυτό μου έδωσε μια μεγαλύτερη εκτίμηση στον χώρο. Πολλοί άνθρωποι πρόσεξαν ότι έκανα κάτι τελείως διαφορετικό στην πορεία μου μέχρι σήμερα. Ήταν μια δοκιμασία και άσκηση για μένα τρομερή. Ο «Κώστας» για μένα ήταν ένας ρόλος που κρατάω στην καρδιά μου γιατί μου άλλαξε τη ζωή. Και σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας, γιατί εισπράττω ακόμη και σήμερα πολλά σχόλια από τον κόσμο, αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο επειδή πήρα εκτίμηση από τους ανθρώπους της δουλειάς μου.

Ο ρόλος του Κώστα στον «Σασμό» σας είχε δυσκολέψει, επειδή είχατε βιώσει κι εσείς με την οικογένειά σας δύσκολες στιγμές;

Υπήρξα σε μία οικογένεια που ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα. Ο ρόλος με δυσκόλεψε πολύ, επειδή ήταν ένας βίαιος ρόλος. Έκανα πολλές πρόβες, ήθελε ειδική τεχνική και μπορώ να πω ότι κολύμπησα σε βαθιά νερά. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ο ρόλος αυτός λειτούργησε ως κάθαρση για μένα. Αντιμετώπισα κάποια παλιά παιδικά τραύματα πρόσωπο με πρόσωπο και από αυτό βγαίνεις πιο γαλήνιος μετά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved