Media

Μαρία Μπακοδήμου–Το σχόλιο «φωτιά» για Πανόπουλο & Γερμανού: «Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του»

Gossip-tv Team

Μαρία Μπακοδήμου - Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Πανόπουλος το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3. 

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από τις τηλεοπτικές μεταγραφές αλλά και το δικό του επαγγελματικό μέλλον. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να κάνει το δικό της σχόλιο - «φωτιά», αφήνοντας αιχμές για την παρουσία του δημοσιογράφου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Γερμανού: Έντονη αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της: «Ο Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό»

«Ασπρίσανε τα μαλλιάκια του εκεί που ήταν. Σε μία σεζόν ασπρίσανε τα μαλλιά του; Έλα, Παναγία μου!», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πάντως, βλέπεις πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι; Εγώ, ας πούμε, την ενημέρωση δεν την αντέχω, γιατί είναι μαύρη και σκληρή. Αυτός θέλει να κάνει ενημέρωση, είναι η επιλογή του, είναι πιο κοντά σε αυτό», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

334332.jpg

«Εμένα δεν μου βγάζει να τρελαίνεται που είναι σε αυτή την εκπομπή, δεν ανέφερε καν το όνομα της Ναταλίας. Και όταν σε ρωτάνε για το αν θα είσαι του χρόνου και το θέλεις, λες έστω και διπλωματικά: θέλω να είμαι, θα το συζητήσουμε. Δεν λες: θα μιλήσω με το κανάλι», παρατήρησε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Ίσως επειδή τον είδες από κοντά και μπορεί να σου είπε και κάτι εκτός κάμερας. Είπε αυτό που εκπροσωπεί την αλήθεια του, διπλωματικό είναι αυτό που είπε», υπογράμμισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ποια ιεραρχία υπάρχει; Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο», κατέληξε στο σχόλιό της η Μαρία Μπακοδήμου για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Κωνσταντάρας για Πανόπουλο:Τσαντίζεται και δεν μπορεί να το διαχειριστεί!Καινούργιος είναι θα μάθει!

Σκληρή απάντηση Πανόπουλου σε Κωνσταντάρα! «Αν θες να σε σέβονται…»

Μελέτη για Γερμανού: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πει σε άλλον άνθρωπο ότι είναι κάρβουνο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved