Η Καινούργιου πήρε το μέρος της Μπάρκα: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη»
Media

Η Καινούργιου πήρε το μέρος της Μπάρκα: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη»

Super Κατερίνα: Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τις τηλεοπτικές εκπομπές και το μέλλον τους, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο που θα συζητηθεί.

Η ίδια, στάθηκε λίγο περισσότερο στην Δανάη Μπάρκα και όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον το τελευταίο διάστημα, με τα σενάρια να θέλουν τη Φαίη Σκορδά στο Mega και στη θέση της.

«Και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δεν έλεγαν πριν από λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν; Είναι αδικία. Όταν κάποιος είναι εκεί, παραμένει, πάει καλά, δεν μπορείς να λες πως θα αλλάξει. Δεν την τιμάει την Μαρία Μπακοδήμου για την Φάρμα γιατί κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι τα διαρρέει η ίδια. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει, αλλά δεν την τιμά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής: «Πόσο βρώμικη ψυχή έχεις…»

barkaa.jpg

Και συνέχισε: «Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega.

Σε νούμερα αν το δεις και η Φαίη πάνω κάτω στα ίδια είναι. Το να λες ξαφνικά στα μέσα της σεζόν πως θα φύγει, θα τη διώξουν και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά. Ή το κάνουν άλλοι παρουσιαστές για να αυξάνουν το… -δεν το λέω ούτε για την Φαίη ούτε για την Μαρία γιατί δεν το πιστεύω ότι αυτές οι δύο το κάνουν- ή το δημιουργούν κάποιες κλίκες γιατί έτσι τους συμφέρει. Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στην Δανάη είναι άσχημο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Εμφανίστηκε στο πλατό με τα ψώνια που έκανε στο Μιλάνο - «Την πήρα σχεδόν τσάμπα»

H Καινούργιου στο Μιλάνο έδωσε μαθήματα στιλ! Τα απίθανα σύνολα στην πόλη

«Έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο. Αγαπώ και τη Δανάη. Έχουν γίνει λάθη, δεν πήρα θέση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved