Δανάη Μπάρκα: «Πολύ δικός μου άνθρωπος μίλησε σε άλλη εκπομπή, στην οποία μας έβριζαν»
Media

Δανάη Μπάρκα: «Πολύ δικός μου άνθρωπος μίλησε σε άλλη εκπομπή, στην οποία μας έβριζαν»

Πάμε Δανάη: Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή και το παράπονο για κάποιους γνωστούς και φίλους του που αποφάσισαν να μην πάνε στην διαδικτυακή του εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε αντίστοιχα και στις δικές της ίδιες περιπτώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια: «Μπορεί κάποιος που θεωρούμε ότι είναι δικός μας άνθρωπος, μας έχει συμβεί, να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή, ενώ μπορεί να έχουμε κάνει παρέα, να έχουμε βγει, να μας έχει βρίσει η άλλη εκπομπή και ξαφνικά να τους δούμε όντως σε άλλη εκπομπή. Είναι λόγος στεναχώριας; Όχι!».

Η Καινούργιου πήρε το μέρος της Μπάρκα: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη»

barka2.jpg

Και συνέχισε: «Μπορεί εκείνη τη στιγμή η άλλη εκπομπή να το προσπάθησε πιο πολύ, εμείς να ξέρουμε ότι είμαστε πιο κουλ και να έχουμε ρίξει την ιδέα και να περιμένουμε και κάπου να χαθούμε. Καταλαβαίνεις πολλά αλλά δεν είναι πάντα ο λόγος...

Εμένα μου έχει συμβεί άνθρωπος πολύ δικός μου να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή που σε ιδιωτική κουβέντα να μη μου έχει πει ωραία λόγια για την άλλη εκπομπή. Είπα ok, αυτό ήθελες; Καλά έκανες! Η εξήγηση τότε ήταν "αφού δεν με πήρες τώρα, με είχες πάρει πέρυσι"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Η ζωή καμία φορά μιλάει από μόνη της. Αρκεί μόνο ένα google search…»

«Έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο. Αγαπώ και τη Δανάη. Έχουν γίνει λάθη, δεν πήρα θέση»

Μπάρκα: Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και θα φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved