MasterChef 2024: Ο Άνχελ τούς... πετσόκοψε με τα πλεονεκτήματά του και μαζί του ήταν & το Twitter!
Media

MasterChef 2024: Ο Άνχελ τούς... πετσόκοψε με τα πλεονεκτήματά του και μαζί του ήταν & το Twitter!

MasterChef 2024: Απόψε (26/3), οι δύο Μπριγάδες είχαν να αντιμετωπίσουν για ακόμα μία φορά η μία την άλλη, με τα πλεονεκτήματα να είναι με τους Γκρι και τον αρχηγό τους Άνχελ Σαχπαζή να τα διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι αντίπαλοι να έχουν αρκετά εμπόδια στη δοκιμασία. 

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Κώστας Φρέτζιος από την γκρι μπριγάδα, ήταν αυτός που παρουσίασε χθες (25/3) το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

MasterChef 2024: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το νέο επεισόδιο που θα φέρει πανικό

master-chef-krites.jpg

Από την ψηφοφορία στην ηττημένη μπορντό μπριγάδα αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, δίκαια όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο Γιάννης Γεωργίου.

Η γλυκιά εβδομάδα στο MasterChef 2024 συνεχίστηκε απόψε με το Τεστ Δημιουργικότητας. Η αποψινή μαγειρική αποστολή για όλους τους διαγωνιζομένους ήταν να παρουσιάσουν ένα εστιατορικό γλυκό.

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής, λοιπόν ήταν αυτός που όρισε όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών ενώ αποφάσισε και ποια τρία μέλη της αντίπαλης μπριγάδας δεν θα είχαν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στη διάθεσή τους ηλεκτρικές συσκευές! Μια σημαντική απόφαση, που σίγουρα θα επηρέαζε δραστικά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα ζευγάρια που επέλεξε ο Άνχελ λοιπόν, είναι τα εξής:

Σταμάτης – Χριστίνα

Ηλίας – Νίκος

Κώστας – Σοφοκλής

Άνχελ – Γιάννης Γ.

Λευτέρης – Γιάννης Κ.

Αλέξανδρος – Βιβή

Ζωή – Μάριος

Όσο για τους παίκτες που δεν θα έχουν τον εξοπλισμό, όπως αποφάσισε ο Άνχελ είναι ο Μάριος, ο Γιάννης Κ. και ο Αλέξανδρος.

Το Twitter πάντως υποδέχτηκε τις επιλογές του Ανχελ με μεγάλη χαρά και φυσικά τα σχόλια έδωσαν και πήραν! Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved