Media

MasterChef 2024: Χρήστος Μοίρας ή Χρήστος Γανίτης εκτός ριάλιτι; Η αποκάλυψη του παίκτη που έφυγε

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Ο Χρήστος Μοίρας και ο Χρήστος Γανίτης ήταν οι δύο παίκτες που περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν την ετυμηγορία των κριτών για τις προσπάθειές τους. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 21/3) ο Κώστας Φρέτζιος, από την γκρι μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφιστεί στη Διαδικασία Ψηφοφορίας.

MasterChef 2024: Τα βλέμματα με τον Κουτσόπουλο & η αγωνία του Χρήστου:«Θα με χωρίσει η γυναίκα μου»

xristos-masters.jpg

Λίγο νωρίτερα, ο αρχηγός της χαμένης μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής, είχε αποφασίσει να μη λάβει μέρος στη Δοκιμασία Ασυλίας ο Χρήστος Μοίρας, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μαζί με τη Ζωή Καλλέργη, τον Ηλία Παναγιώτου και τον Χρήστο Γανίτη, κλήθηκαν απόψε, Παρασκευή 22 Μαρτίου, να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 τη chef Θεοδώρα Σακαγιάννη, η οποία είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής, που έκρυβε τεχνικές δυσκολίες και απαιτούσε προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

Στην κουζίνα του MasterChef, όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όμως ο Μοίρας και ο Γανίτης έπρεπε να περιμένουν με πολύ άγχος να ακούσουν ποιος από τους δύο κατάφερε να παραμείνει.

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, ο Χρήστος Γανίτης ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι. Λίγο πριν αποχαιρετήσει όμως, αποκάλυψε ότι την επόμενη μέρα είχε επέτειο ενός χρόνου γάμου με τη γυναίκα του, για την οποία τόσα πολλά έχει πει κατά καιρούς καθώς τη λατρεύει.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης και της αποχώρησης του Χρήστου Γανίτη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved