Media

MasterChef 2024: Τα βλέμματα με τον Κουτσόπουλο & η αγωνία του Χρήστου:«Θα με χωρίσει η γυναίκα μου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Η παρουσία της guest chef στο αποψινό επεισόδιο (22/3) έφερε αναστάτωση στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής! 

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 τη chef Θεοδώρα Σακαγιάννη, η οποία είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής, που έκρυβε τεχνικές δυσκολίες και απαιτούσε προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

MasterChef 2024: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία στους Γκρι και εκείνος που βγήκε υποψήφιος!

Swthrhs-Kontizas-Panos-Iwannidhs-8eodwra-Sakagiannh-Lewnidas-Koytsopoylos-(1).jpg

Όμως, άλλαξε και τις ισορροπίες στον χώρο αφού πολλοί ήταν οι παίκτες που εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία της γνωστής σεφ.

Και μπορεί οι περισσότεροι να έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όχι όμως και ο Χρήστος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που θα διαγωνίζονταν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον πήρε... χαμπάρι την ώρα που όλοι μαζί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δοκίμαζαν το πιάτο αντιγραφής προκειμένου να βρεθούν στην κουζίνα αμέσως μετά για να το φτιάξουν.

Ο γνωστός σεφ άρχισε να ρίχνει κλεφτές ματιές στον Χρήστο θέλοντας να τον πειράξει, κάτι που και εκείνος αντιλήφθηκε και άρχισε να... χασκογελάει προσπαθώντας να κρύψει τις... σκέψεις του.

Όταν μάλιστα ο Χρήστος βρέθηκε on camera είπε με πολύ χιούμορ κρύβοντας από ντροπή το πρόσωπό του: Θα με χωρίσει η γυναίκα μου!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved