Media

MasterChef 2024: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία στους Γκρι και εκείνος που βγήκε υποψήφιος!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Άλλη μία αναμέτρηση και μάλιστα αρκετά σκληρή και απαιτητική, έφτασε στο τέλος της για τους παίκτες της Γκρι Μπριγάδας! 

Οι Γκρι ηττήθηκαν από τους Μπορντό μετά την ομαδική δοκιμασία και έτσι οι πρώτοι έπρεπε να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία.

MasterChef 2024: Η ατάκα του Ιωννίδη για τον... Σώτο Σαν Κοντιζάκι έκανε τους πάντες να «κλαίνε»!

Οι παίκτες της Γκρι Μπριγάδας έπρεπε μέσα σε 12 λεπτά να φιλετάρουν κοτόπουλα όπως ακριβώς τούς είχε δείξει ο Σωτήρης Κοντιζάς και να δημιουργήσουν ένα πιάτο με το συγκεκριμένο υλικό.

Ο Λευτέρης και ο Κώστας βρέθηκαν ενώπιον των κριτών στο τέλος της δοκιμασίας για να μάθουν από τους τρεις κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ποιος από τους δύο θα κατάφερνε να πάρει την αποψινή ασυλία. Τελικά την κατέκτησε ανάμεσα στον Λευτέρη και τον Κώστα, ο τελευταίος ο οποίος θα μείνει εκτός ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια, οι Γκρι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Και ψήφισαν με 2 κριτήρια: Τις ευθύνες και τις αδυναμίες των μελών της Μπριγάδας. Ο Λευτέρης συγκέντρωσε 4 ψήφους, λόγω της θέσης που είχε στην Ομαδική Δοκιμασία, ενώ ο Χρήστος 3 ψήφους, καθώς θεωρείται ο πιο αδύναμος διαγωνιζόμενος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την ψηφοφορία των Γκρι για τον υποψήφιο προς αποχώρηση:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved