Media

MasterChef 2024: Η ατάκα του Ιωννίδη για τον... Σώτο Σαν Κοντιζάκι έκανε τους πάντες να «κλαίνε»!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μαγειρικής σίγουρα περνούν πολύ καλά, μακριά από το διαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού αφού οι τρεις σεφ πετούν... μαγικές ατάκες! 

Αφορμή για να μπει ο Κοντιζάς στο... στόχαστρο στάθηκε το σεμινάριο που χρειάστηκε να δώσει ο σεφ για το φιλετάρισμα του κοτόπουλου, καθώς αυτή θα ήταν η δοκιμασία για την κατάκτηση της ασυλίας από τους παίκτες, με τον Πάνο Ιωαννίδη να αναλαμβάνει να... προλογίσει τον συνάδελφό του.

MasterChef 2024: Η Μπριγάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία & ο παίκτης που βγήκε στον τάκο!

Swthrhs-Kontizas-Panos-Iwannidhs-Lewnidas-Koytsopoylos-(2).jpg

Ο Ιωαννίδης λοιπόν τον ανήγγειλε ως... Σώτο σαν, όπως συνηθίζουν οι Ιάπωνες, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βάζει την πιο spicy πινελιά του, αναφέροντάς τον ως... Κοντιζάκι και όχι ως Κοντιζά, θέλοντας και αυτός με τη σειρά του να κάνει τους παρευρισκόμενους να γελάσουν.

Και τα κατάφερε μία χαρά αφού οι παίκτες που θα παρακολουθούσαν το σεμινάριο ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα στη δοκιμασία, έπεσαν κάτω από τα γέλια.

Η αντίδραση του ίδιου του Κοντιζά σε όλο αυτό; Απλώς ευχαρίστησε τον Πάνο Ιωαννίδη που αναφέρθηκε στη δεύτερη πατρίδα του, την Ιαπωνία και όχι όπως λανθασμένα κάνει ο Κουτσόπουλος -περισσότερο για να τον πειράξει- την Κίνα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την καζούρα στον Σωτήρη Κοντιζά από τους άλλους δύο σεφ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved