MasterChef 2024: Δεν ξανάγινε!Κατηγόρησαν τον Λευτέρη για «σκονάκι» & παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Media

MasterChef 2024: Δεν ξανάγινε!Κατηγόρησαν τον Λευτέρη για «σκονάκι» & παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

MasterChef 2024: Η αγωνία για την επιτυχία στη δοκιμασία φαίνεται πως έκανε πολλούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να ξεφύγουν σε συμπεριφορές. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες πήραν τις θέσεις τους για να ριχτούν στη μαγειρική μάχη. Πριν όμως, ξεκινήσει ο χρόνος, ο Γιάννης Κούρτογλου κατηγόρησε ευθέως τον Λευτέρη ότι είχε «σκονάκι» συνταγής γραμμένο στο δεξί του χέρι, κάτι που άκουσε κι ο δάσκαλος ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα το έλεγε στους κριτές.

MasterChef 2024: Ο Άνχελ τούς... πετσόκοψε με τα πλεονεκτήματά του και μαζί του ήταν & το Twitter!

lefteris-zafeiropoulos.jpg

Ο Λευτέρης εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και αρνήθηκε όλα όσα τον κατηγορούσαν, με τον Γιάννη και τον δάσκαλο όμως να επιμένουν στις κατηγορίες τους.

Ο Λευτέρης, λίγο αργότερα, έχοντας μπροστά του την κάμερα, ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για κατάφορη αδικία εις βάρος του.

Ο Κώστας πάντως, πήρε το μέρος του Λευτέρη, λέγοντας πως όλοι το έχουν κάνει στο παρελθόν και ότι ο δάσκαλος δεν έπρεπε να τον «δώσει στεγνά» στους κριτές.

Ο Λευτέρης, φανερά αναστατωμένος από ό,τι είχε συμβεί ζήτησε να βγει λίγο εκτός πλατό για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του και να ηρεμήσει όμως όταν επέστρεψε τα έβαλε με τον Μάριο ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μιλήσει.

Η επίθεση του Λευτέρη, έκανε τον Μάριο να βγει εκτός εαυτού και ήταν πολύ οριακά στο να μην ξεκινήσει σύρραξη ανάμεσά τους.

Ευτυχώς η λογική επικράτησε και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως η ένταση συνέχισε να υπάρχει στο πλατό, με τον Λευτέρη αλλά και τον Γιάννη να ξεσπούν για ακόμα μία φορά σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved