Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για την Αρχοντούλα και το μεγάλο της μυστικό!
NDPPHOTO
Media

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για την Αρχοντούλα και το μεγάλο της μυστικό!

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται αριστουργηματικά την Αρχοντούλα, τη σκληρή οικονόμο της οικογένειας Κοτρώτση, σε σημείο που έχει... εξαφανίσει τη Σοφία Καμαριωτάκη του «Σασμού». 

Η ηθοποιός, που ξέρει να αγαπά όλους τoυς ρόλους της και να τους παρουσιάζει με μαεστρία, μιλά για την ερμηνεία της στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 και για την εποχή του 1950 που άλλαξε τα δεδομένα στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Οι φήμες χωρισμού, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και οι επιτυχίες

Nektaria Giannoudaki

Έχει μυστικά;

«Έχει, είναι αλήθεια, όπως όλοι οι άνθρωποι. Είναι αυτά τα κατά συνθήκη ψεύδη που λέει κανείς προκειμένου να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει. Στο μέλλον θα καταλάβετε πως είναι πιο περίπλοκη απ’ ό,τι την έχετε δει. Πάντως, εκτός από ήθος, αξιοπρέπεια και μια εμμονή να λειτουργούν όλα στην εντέλεια για το καλό όλων και κυρίως των δύστροπων αφεντικών, η Αρχοντούλα έχει και χιούμορ».

Εκτός από χιούμορ όμως, έχει και μεγάλη αδυναμία στον Σώτο. Όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό.

«Του έχει όντως, γιατί -το έχουμε δει πολλάκις στο θέατρο, ακόμα και στον Σαίξπηρ- αυτές οι γυναίκες, οι λεγόμενες παραμάνες, είναι για τα παιδιά με έναν τρόπο καλύτερα και από τις ίδιες τις μάνες. Η σύνδεσή τους με τα παιδιά είναι τεράστια. Μια τέτοια περίπτωση έχουμε και εδώ. Η Αρχοντούλα ξέρει τον Σώτο από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, τον μεγάλωσε, πώς θα μπορούσε να μην είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του;».

Θα βοηθήσει η ηρωίδα σας τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ να βρουν τις αδελφές τους;

«Κάτι θα κάνει και η Αρχοντούλα, στον βαθμό που της επιτρέπεται βεβαίως. Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν θα κάνει εντελώς την επανάστασή της. Πάντως, όταν κάποιος πιέζεται, σπάει».

Θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε να αποκαλύπτεται ή αλλιώς να σπάει την σιωπή της.

«Θα δείτε πως μέχρι το τέλος δεν θα σταματήσετε να εκπλήσσεστε. Αυτό συνέβαινε και σε εμάς κάθε μέρα που πηγαίναμε για γύρισμα. Το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο επεισόδιο. Μείναμε όλοι άναυδοι».

PSyxokores-_Oikogeneia-Kotrwtsh.jpg

Θα μπορούσε ποτέ η Αρχοντούλα να εγκαταλείψει την οικογένεια Κοτρώτση;

«Αυτό το θεωρώ αδύνατο. Ακόμα κι αν την έδιωχναν ο Κοσμάς και η Νέλλα, εκείνη δεν θα έφευγε» περίπτωση που την έδιωχναν ο Κοσμάς και η Νέλλα, εκείνη δεν θα έφευγε. Εκτός και κάποιος αν υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος». Δεν θα φύγει από το Κοτρωτσέικο λοιπόν, αλλά φαντάζομαι πως το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει πώς μπήκε σε αυτό. Και ποια θα είναι η επόμενή της κίνηση άραγε; «Κάποια στιγμή όλα θα αποκαλυφθούν, γιατί μυστικό που το ξέρει πάνω από ένας. παύει να είναι μυστικό. Όλα θα γίνουν αλλά στην ώρα τους. Για την επόμενή της κίνηση δεν μπορώ να σας πω. γιατί είναι μεγάλη κουβέντα τι αξίζει στον καθένα όταν έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Πόσο θα πρέπει να πληρωθεί το τίμημα της επιμονής και της υπομονής αυτής της ηρωίδας άραγε: Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για αυτή την ηρωίδα. Κρατήστε μόνο το ότι θα έρθουν στη ζωή της ισορροπίες, αφού όμως πρώτα δυσκολευτεί βιώνοντας πόνο και απόρριψη».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved