Γιαννουδάκη: «Αγάπησα πολύ τον Σασμό, όμως όταν πήρα το σενάριο για τις Ψυχοκόρες, ξετρελάθηκα»
Media

Γιαννουδάκη: «Αγάπησα πολύ τον Σασμό, όμως όταν πήρα το σενάριο για τις Ψυχοκόρες, ξετρελάθηκα»

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται με μοναδικό τρόπο την Αρχοντούλα, οικονόμο της οικογένειας Κοτρώτση στις Ψυχοκόρες και σε συνέντευξή της μιλάει για την απόφασή της να μεταπηδήσει από τον Σασμό στη σειρά του ΑΝΤ1!

Την απολαμβάναμε μέχρι πέρυσι ως την ψυχολόγο Σοφία Καμαριωτάκη στον Σασμό όμως φέτος τη βλέπουμε ως Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες. Η ίδια εξηγεί τι ήταν αυτό που την έκανε να πάρει μία τέτοια απόφαση σε ό,τι αφορά τους τηλεοπτικούς της ρόλους...

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Οι φήμες χωρισμού, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και οι επιτυχίες

giannoudaki-(6).jpg

Πάντως, μας κακοφάνηκε που έφυγε η Σοφία από την Άνω Ποριά για να πάει ως Αρχοντούλα να ζήσει με την οικογένεια Κοτρώτση…

«Αγάπησα πολύ τον “Σασμό", την ηρωίδα μου, όπως και την τηλεοπτική μου οικογένεια, αλλά όταν ήρθε στα χέρια μου το σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη και του Βαγγέλη Νάση, για τις “Ψυχοκόρες’’, τόσο όμορφα δοσμένο και δομημένο, με τόσο ανάγλυφους ήρωες, δεν μπορούσα να κάνω πίσω, ξετρελάθηκα. Το ίδιο ισχύει και για την ευρηματικά φροντισμένη σκηνοθεσία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Η θεματική του σχετιζόταν με μια πληγή της ελληνικής αστικής κοινωvίας που δεν είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν. Άρα δεν γινόταν να μην αφήσω πίσω μου την Άνω Ποριά, όσο δύσκολο κι αν μου ήταν. Η παραγωγή σε όλα της ήταν άρτια, αφού έβαλε το μαγικό του χεράκι ένας άνθρωπος που ξέρει τη μυθοπλασία καλύτερα από τον καθένα, η Φρόσω Ράλλη. Μαζί με την Ειρήνη Σουγανίδου έκαναν θαύματα. Δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοαναφερθώ, αλλά όλοι ήταν πολύτιμοι σε αυτή τη διαδρομή, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του ξεχωριστού καστ».

psixokores-giannoudaki.jpg

Καθώς γνωρίζουμε πως τα γυρίσματα για τις «Ψυχοκόρες» έχουν ολοκληρωθεί, τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Μετά το "Da" στο θέατρο Ιλίσια, συμφώνησα να είμαι στο θέατρο Αργώ με την Αιμιλία Υψηλάντη, στο “Σπίτι της Μπερνάντα Αλμπα", ένα πολύ δυνατό έργο του Φρεντερίκο Γαρθία Λόρκα, ενός πολύ αγαπημένου μου συγγραφέα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Κοέν με τον οποίο συνεργαζόμαστε για 6η φορά κι εγώ θα έχω τον ρόλο της Πόνθια, έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Πάνω στη σκηνή θα δείτε ακόμα τις Ιωάννα Αγγελίδη, Αλεξάνδρα Κουλούρα, Δάφνη Κομμένου, Μαρία Σαρέλη και Φλώρα Καραβελατζή. Έχω μεγάλη χαρά γι’ αυτό, ωστόσο πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η παράσταση “Δαλιδά, τραγουδώντας μέχρι το τέλος” με την Εύα Κοτανίδη, που είχα κάνει τη σκηνοθεσία. Ήταν το τρίτο ταξίδι της παράστασης αυτής στη συμπρωτεύουσα».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved