Ο Παράδεισος των Κυριών - Επόμενα επεισόδια: Η Όλγα σκέφτεται να χωρίσει τον Σωτήρη
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών - Επόμενα επεισόδια: Η Όλγα σκέφτεται να χωρίσει τον Σωτήρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όταν η Αμαλία ενημερώνεται πως η Μιράντα είχε ένα μικρό ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο, τρέχει αμέσως κοντά της.

Μόλις μαθαίνει ο Ντίνος ότι η Αμαλία είναι εκεί, πάει να τη βρει. Μόνο που λίγο πιο πίσω, στον ίδιο διάδρομο, βρίσκεται και ο Σίμος.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια παρουσιάζεται ως θύμα

paradeisos-(2).jpg

Παράλληλα μία απρόσμενη επίσκεψη ταράζει όλους στο ζαχαροπλαστείο και κυρίως τη Σύρμω. Συγκεκριμένα, η Ηλέκτρα πηγαίνει εκεί και αρχίζει να κατηγορεί τη Ζαχαρούλα με αποτέλεσμα η Σύρμω να γίνεται έξαλλη.

Η γυναίκα δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτή την κατάσταση και δίνει ένα τελεσίγραφο στην κόρη της. Όταν η Ηλέκτρα φεύγει από το ζαχαροπλαστείο, ο Βύρωνας την ακολουθεί για να μιλήσει μαζί της. Όμως τότε χτυπάει τη γυναίκα ένα αυτοκίνητο και ο άντρας τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά να αφήνει την τελευταία της πνοή. Οι μέρες περνούν και ο Σίμος είναι προβληματισμένος με τις κινήσεις του Ντίνου και της Αμαλίας και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Από την άλλη, η Όλγα είναι ένα βήμα πριν πάρει μια πολύ μεγάλη απόφαση για τη ζωή της.

paradeisos-new-(9).jpg

Παράδεισος - Γωγώ Μπρέμπου

Αυτή αφορά το μέλλον της σχέσης της με τον Σωτήρη, καθώς σκέφτεται να χωρίσει. Η Βικτώρια, τώρα, είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά όχι μόνο γιατί της το ζήτησε ο Χριστόφορος, αλλά για να αποφύγει τη σύλληψη από το ένταλμα που αναμένεται να εκδοθεί εις βάρος της με την κατηγορία ότι πριν από έντεκα χρόνια σκότωσε την αδελφή της. Όμως η εντολή του Χριστόφορου προς τη Βικτώρια και τη Στέλλα να φύγουν από το σπίτι του τού γυρίζει μπούμερανγκ, καθώς οι δύο γυναίκες είναι αποφασισμένες να τον εκδικηθούν με ένα καλοστημένο σχέδιο...

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved