Αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο: «Δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη»
Media

Αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο: «Δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη»

Ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης, Αντώνης Μποσκοΐτης, μίλησε στο «Γεια σου!», για τον Γιώργο Μαρίνο και την κατάσταση της υγείας του...

Σήμερα (31/3) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, έγινε γνωστό ότι μετά την αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού και του ρεπορτάζ του Πάνου Κατσαρίδη στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» προκλήθηκε ένας μικρός σεισμός στα social media με πολλούς να εκφράζουν τη χαρά τους που ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά και ζει σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, όμως υπήρχαν και εκείνοι που εξέφρασαν τη λύπη τους για τη σημερινή του εικόνα και για τη δημοσιοποίησή της.

Γιώργος Μαρίνος: Δείτε τον να χορεύει και να τραγουδάει στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζει

Ο Αντώνης Μποσκοΐτης εξέφρασε την αντίθεσή του σε μία τέτοια προβολή καθώς όπως είπε, δεν είναι σε θέση ο Γιώργος Μαρίνος να δώσει τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο, αφού πάσχει από άνοια.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν το κάνεις αυτό... Πριν λίγα χρόνια μού έγινε σαφές ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι σε θέση να δώσει συνέντευξη» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Μποσκοΐτης ο οποίος επεσήμανε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Μαρίνος, πριν αποκτήσει την άνοια, δεν είχε την ανάγκη να προβάλλει την προσωπική του ζωή και απείχε από τη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved