Γιώργος Μαρίνος: Δείτε τον να χορεύει και να τραγουδάει στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζει
Showbiz

Γιώργος Μαρίνος: Δείτε τον να χορεύει και να τραγουδάει στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζει

Πριν από 15 χρόνια, ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όπου βρισκόταν λόγω της επιτυχίας που γνώριζε καλλιτεχνικά. 

Τον πρώτο καιρό ζούσε μόνος του στο σπίτι του στη Βούλα και είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, όχι όμως και από τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τις επιτυχίες του.

H πρώτη εικόνα του Γιώργου Μαρίνου όπως είναι σήμερα! Η ζωή του σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων!

marinos.jpg

O Γιώργος Μαρίνος όπως είναι σήμερα, μαζί με τον Πάνο Κατσαρίδη ο οποίος τον επισκέφτηκε στον οίκο φροντίδας ηλικιωμένων

Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ζει στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, έχει επαφή με τον απλό κόσμο, όμως όχι και με τον καλλιτεχνικό, αφού είναι συνειδητή η επιλογή του να απέχει όπως τονίστηκε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα η οποία και παρουσίασε τη σημερινή του εικόνα αλλά και λεπτομέρειες της ζωής του.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης ο οποίος εξασφάλισε και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Γιώργος Μαρίνος να χορεύει και να τραγουδάει το «Που να' σαι αλήθεια το βράδυ αυτό» σε μία μικρή γιορτή που διοργανώθηκε την Τσικνοπέμπτη, τόνισε ότι του αρέσει πάρα πολύ μία φορά την εβδομάδα να βγαίνει με τον επί 40 χρόνια φίλο του να τρώει σουβλάκι και να κάνει παρέα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται.

MARINOS-SSSS.jpg

Φυσικά, η προβολή του συγκεκριμένου βίντεο μόνο συγκίνηση αλλά συγχρόνως και χαρά θα μπορούσε να προκαλέσει σε όσους αγάπησαν και εκτίμησαν τον Γιώργο Μαρίνο για την προσφορά του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved