Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έπαιρνε επίμονα η Βόσσου, ήταν σχεδόν πεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο»
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έπαιρνε επίμονα η Βόσσου, ήταν σχεδόν πεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο»

Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε ζωντανά σήμερα 2/4 στον αέρα για το ψευδές δημοσίευμα που κυκλοφόρησε χθες γι΄αυτόν.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ανησύχησαν όλοι οι δικοί του άνθρωποι και τον έπαιρναν επίμονα τηλέφωνο ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον έχει «ξαναπεθάνει» στο παρελθόν.

«Εγώ δεν το θεωρώ Πρωταπριλιάτικο γιατί δεν κάνεις ένα αστείο για να πεις ότι πέθανε ο άλλος. Με πήρε η Σοφία η Βόσσου. Δεν το σήκωσα γιατί είχα δουλειά και έπαιρνε επίμονα. Όταν βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή, ανακουφίστηκε πολύ, ήταν πάρα πολύ θορυβημένη. Ήταν σχεδόν πεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος και είδα ότι έχει διαδοθεί», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε, μεταξύ άλλων:

Καινούργιου: «Πέθαναν τον Ανδρέα για ακόμα μια φορά. Μου έστελναν μηνύματα χθες»

mirkoutsiko.jpg

«Πιστεύω ότι επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δράσει ανάλογα στο παρελθόν, επειδή χθες υπήρχαν αποσπάσματα στα σάιτ η αντιπαράθεση που είχα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε μεγάλη αναπαραγωγή... με την είδηση αυτή του συγκεκριμένου τρολ που του δίνω φασιστική χροιά, έγινε μια ανάσχεση... Ο ίδιος το έχει κάνει και στο παρελθόν. Τότε που το είχε ξανακάνει δεν ήταν τυχαίο, ήταν επειδή με έβλεπε πρωταγωνιστή κάποιων πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τρέχει στα δικαστήρια, είμαι ο άνθρωπος που τα καταγγέλλει, έκανα μια ανάρτηση και σας απαντάω αμέσως και στο τηλέφωνο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ενοχλημένος ο Μκρούτσικος με δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο: «Κάποιος επιεικώς βλαξ...»

Επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα, μετά από 7 μέρες απουσίας!

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Επειδή είμαι ειλικρινής... Ο Ανδρέας είναι πολύ βοηθητικός αλλά...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved