Αλεξανδράκη: «Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της μητέρας της Τούνη που έφυγε με τον καημό…»
Media

Αλεξανδράκη: «Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της μητέρας της Τούνη που έφυγε με τον καημό…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό Σουσού για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη αλλά και για την στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου απέναντι στα κακόβουλα σχόλια στα social media.

Αρχικά είπε: «Ήρθε η μέρα δικαίωσης για την Ιωάννα Τούνη αλλά και για πολλά άλλα κορίτσια που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει τελικά δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Χαίρομαι όχι μόνο για την δικαίωση της Ιωάννας αλλά και για τον φίλο μου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που την έχει στηρίξει. Θεωρώ ότι τώρα θα αναπαυθεί πραγματικά η ψυχή της μητέρας της Ιωάννας Τούνη που έφυγε με αυτόν τον καημό. Φυσικά είναι και μια τεράστια δικαίωση απέναντι στο μέλλον του παιδιού της».

Αλεξάνδρου: Η ζημιά που έχουν προκαλέσει αυτοί οι δύο είναι ανεπανόρθωτη & όχι μόνο στην Ιωάννα

alexandraki.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Ιωάννα Τούνη μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά θα μείνουμε μαζί τις επόμενες ημέρες. Η Ιωάννα έχει περάσει πολύ δύσκολα, το έχω ζήσει μαζί της αυτό το κομμάτι, είναι πολύ άγριο. Οποίος κάνει κάτι τέτοιο είναι ένα τέρας. Δεν θα δώσω αξία στη ζωή αυτών που σχολιάζουν κακόβουλα σχόλια στα social media του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε αυτούς που κάθονται σε ένα καναπέ, περιμένουν να έρθει η ώρα να πεθάνουν και απλά θέλουν να στεναχωρούν τον υπόλοιπο κόσμο. Πολύ καλά έκανε ο Δημήτρης που κινήθηκε νομικά, να αρχίσει να γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα»!

Διαβάστε επίσης:

Ζαρίφη: «Περνάει δύσκολα ο Αλεξάνδρου - Δεν υπάρχει κάτι πιο αισχρό από το να...»

Αλεξάνδρου: «Είναι πολύ δύσκολο… Από το 2017 και μετά η Ιωάννα «σκοτώνεται» κάθε μέρα μέσα της»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε για την Τούνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved