Καρβέλας: Απάντησε στα σχόλια για τη συνέντευξή του στη Λυμπεράκη - Η αλήθεια πάντα ζορίζεται
Media

Καρβέλας: Απάντησε στα σχόλια για τη συνέντευξή του στη Λυμπεράκη - Η αλήθεια πάντα ζορίζεται

Η Νίκη Λυμπεράκη φιλοξένησε στην Μεγάλη Εικόνα τον Νίκο Καρβέλα και ο συνθέτης σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε! 

Συνθέτης, συγγραφέας, ποιητής. Άνθρωπος χειμαρρώδης, εκκεντρικός και πολυσχιδής, που αποφεύγει τα φώτα και τις συνεντεύξεις, ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη.

Ο Νίκος Καρβέλας κατά τη διάρκεια της live συνέντευξης της είπε:«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική».

Καρβέλας: Αυτός είναι ο 2ος όρος που έθεσε για να μιλήσει στη Λυμπεράκη, εκτός από τη live μετάδοση

Και εκείνη του είπε: «Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;»!

Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε και για την Άννα Βίσση: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό, τώρα θα κάνουμε του Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου».

nikos_karbelas_niki_limperaki_megali_eikona.jpg

Για τον γάμο του με την Άννα Βίσση είπε πως ήταν πολύ ρομαντικός τότε και προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο σχολιάζοντας πως πρέπει να «υπήρχε κάτι αλλοπρόσαλλο στις βλάβες του εγκεφάλου του» για να παντρευτεί αλλά το «πλήρωσε γιατί δεν είναι για τέτοια πράγματα» και μετά αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Αννίτα Πάνια, λέγοντας: «Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά το έκανα για να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε, με διασκέδαζαν πάρα πολύ».

«Η Έλενα Φερεντίνου, η συνοδοιπόρος μου, ειναι μια γυναίκα που ταιριάζω και δεν με “ενοχλεί”, διάβασε πρώτη το βιβλίο μου. Οι γυναίκες είναι πολυγαμικά όντα. Η γυναίκα έχει κακοποιηθεί βάναυσα από τον άνδρα λεκτικά και σωματικά. Και ο άνδρας αποτελεί εξάμβλωμα που δεν θα ήταν έτσι αν συμμετείχε η γυναίκα στην διαμόρφωση της κοινωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Καρβέλας για Άννα Βίσση: «Ήταν πάντα ο άνθρωπός μου, καμία δεν μπορεί να κάνει όσα κάνει εκείνη»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης σχολίασε πως είναι κουταμάρα να λέει πως νιώθει έφηβος σε αυτή την ηλικία: «Αυτή η κουταμάρα που λένε οι άνθρωποι ότι όσο γερνάμε αισθανόμαστε έφηβοι…Όταν είσαι 73 είσαι 73. Είμαι γέρος! Είναι δυνατόν ένα 15χρονο και να πει “να ένας συνομήλικός μου;”. Λέμε διαρκώς συνεχώς κουταμάρες εμείς οι άνθρωποι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα αφήσω πίσω μου, το σιχαίνομαι. Η πραγματικότητα είναι πώς ότι κάνει κάθε άνθρωπος το κάνει επειδή ο εγκέφαλός του τον διατάζει. Ο εγκέφαλος κατευθύνει τον άνθρωπο! Είναι ο άνθρωπος του εγκεφάλου. Είμαι έρμαιο αυτό του πολυοργάνου που με έκανε από μικρό ό,τι ήθελε. Κάποια στιγμή μου είπε γράφοντας ποίηση ενώ τη “σιχαίνομαι”. Δεν με ενδιέφερε!».

Ο συνθέτης δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το σπίτι του και σχολίασε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται #νοοσοφια».

karvelas-122.jpg

Διαβάστε επίσης:

Καρβέλας:«Παντρεύτηκα την Πάνια για να δω τα πρόσωπα των γονιών της» - Έκανε γάμο με την Φερεντίνου;

Καρβέλας σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση είναι απογοητευτική. Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν»

Νίκος Καρβέλας: Η πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια και ο λόγος που ζήτησε να γίνει live

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved