Σοφία Μιχαλοπούλου: «Κάνουν την τρίχα τριχιά- Ήταν μόνο λεκτική διαμάχη»
Media

Σοφία Μιχαλοπούλου: «Κάνουν την τρίχα τριχιά- Ήταν μόνο λεκτική διαμάχη»

Η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου ανέφερε πως απλά τσακώθηκε με τον σύζυγό της.

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο τραγουδιστής έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Την ώρα που ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναμένει ακόμη την εκδίκαση της υπόθεσής του, η σύζυγος του εμφανίστηκε προκειμένου να ανακαλέσει την καταγγελία.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Όσα είχε πει για τη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου πριν τρια χρόνια

giokarinis.jpg

«Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια», είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός», τόνισε στον Alpha.

0103_gianis_giokarinis_me_ti_sizigo_toy_14012018.jpg

«Δεν έγινε αυτό το κακό, που βγήκε (ότι έγινε) σήμερα. Ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή και γι’αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως. Έχω βιώσει δυσάρεστα περιστατικά στο παρελθόν».

Όπως τόνισε όλα ξεκίνησαν από έναν απλό καυγά, ο οποίος ωστόσο πήρε άσχημη τροπή, αφού οι φωνές τους ακούγονταν έως έξω.

giokarini-213.jpg

Ενώ σε άλλο σημείο μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον εθισμό του τραγουδιστή από το αλκοόλ, την απεξάρτησή του και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δε θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού»

Γιοκαρίνης: Πάλεψα 13 χρόνια με τον εθισμό στο αλκοόλ. Θα είχα 'φύγει' και εγώ όπως πολλοί φίλοι μου

Γιάννης Γιοκαρίνης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved