Showbiz

Γιοκαρίνης: Πάλεψα 13 χρόνια με τον εθισμό στο αλκοόλ. Θα είχα 'φύγει' και εγώ όπως πολλοί φίλοι μου

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η εδώ και 18 χρόνια σύζυγός του Σοφία, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για τη ζωή τους, τη μάχη που κέρδισαν με τον αλκοολισμό εκείνου αλλά και για την περιβόητη... Ευλαμπία, το τραγούδι του που αρχικά, όπως είπε, δεν του άρεσε. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολυσυζητημένο λουκ του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε με χαρά για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο, όπως τόνισε, ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι.

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε», ενώ έδειξε την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του Σοφία, η οποία τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές του, στην περίοδο του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός- ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Πώς ξεπέρασε την εξάρτηση από τον αλκοολισμό

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου.

Ο ίδιος ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραδέχτηκε ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του που έχασαν τη μάχη.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία», το τραγούδι του που έκανε μεγάλη επιτυχία ο ίδιος είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να τη βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε το ζευγάρι:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό βίντεο: Πασχάλης-Αργυράκη τραγουδούν και χορεύουν το "Μάθημα Σολφέζ" όπως το 1977!

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και οι Χατζηφραγκέτα στο «Μουσικό κουτί»

Ζιώγαλας - Μηλιώκας - Γιοκαρίνης - Παπαδόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα οι καλλιτέχνες! (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved