Νανά Βενέτη: Αυτός είναι ο γιος της και είναι κούκλος!
Media

Νανά Βενέτη: Αυτός είναι ο γιος της και είναι κούκλος!

Στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Νανά Βενέτη την οποία συνόδευσε ο 16χρονος γιος της, ο οποίος είναι κούκλος! 

Η ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, τη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας και τους λόγους που την έκαναν να αποσυρθεί.

Μάλιστα, η Νανά Βενέτη μας σύστησε για πρώτη φορά τον 16χρονο γιο της!

Νανά Βενέτη-H σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη & το ξέσπασμα:«Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό»

THE-2NIGHT-SHOW_NANA-BENETH-(3).jpg

Νανά Βενέτη

«Γεια σου Charles. Είναι ένα κούκλος πραγματικά» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και… η κάμερα γύρισε στον γιο της ηθοποιού.

«Εγώ θα καθίσω εδώ τώρα σαν σωματοφύλακας εδώ και θα περιμένω» είπε ο Charles και η μαμά του υπογράμμισε:

«Είναι 16 χρονών, δεν ήθελε να έρθει, είναι σε άλλη φάση, ξέρεις, αλλά τον πίεσα»!

Μεταξύ άλλων είπε: «Eμένα δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω… εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς». Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί». Έχω πάει εκδρομή σε ένα χωριουδάκι στον Όλυμπο, μπαίνω σε ένα καφενεδάκι να πιούμε ένα καφέ και μου λέει μια γριούλα «α, εσένα σε ξέρω». Με έβλεπαν στις βιντεοκασέτες».

Νανά Βενέτη: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε την υποκριτική!

Και πρόσθεσε: «Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και γω έχω δει σενάριο και έχω πει, «συγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;». Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία; Δεν τους ένοιαζε όμως γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν «φέρτε σενάρια» και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά». «Θα σου πω όμως και κάτι τώρα, Γρηγόρη. Δεν μου λες, τα βιντεάκια που βλέπουμε τώρα στο Youtube έχουν καμία ποιότητα; Σε παρακαλώ! Και το είπα γιατί οι ταινίες είχαν τουλάχιστον μια ιστορία, ένα οτιδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα! Μπαίνει ένας και ουρζιάλει με μια περούκα και ο άλλος γελάει».

THE-2NIGHT-SHOW_NANA-BENETH-(1).jpg

Νανά Βενέτη

Και τόνισε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου τον χώρο των business. Είχα και μεγάλη προβολή σε όλα τα έντυπα, τηλεοράσεις και μου άρεσε ο χώρος. Πήγε καλά. Άνοιξα μαγαζί στο Κολωνάκι και θεωρούσα ότι θα έρχονται κυρίες που ασχολούνται με τη μόδα και ερχόντουσαν οικογένειες που έψαχναν ρούχα για γάμους... Το 1995 αποφάσισα να σταματήσω την υποκριτική γιατί ήθελα άλλη ποιότητα ζωής. Ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη».

Δείτε τον κούκλο γιο της παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved