Σασμός: Η ανησυχία του Δημήτρη για τη Σάντρα, η αγωνία της Βασιλικής και μια ληστεία
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός: Η ανησυχία του Δημήτρη για τη Σάντρα, η αγωνία της Βασιλικής και μια ληστεία

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως εξαιτίας της παγίδας του Αντρέα στον Παύλο σκοτώθηκε ο Νικηφόρος και εξοργίζεται.

Παράλληλα, ο Χρήστος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη, ενώ η Σάντρα πυκνώνει τις επισκέψεις της στη χαρτοπαικτική λέσχη και ο Δημήτρης ανησυχεί.

Σασμός σπόιλερ: Η γιαγιά Ειρήνη προδίδει τον Αντώνη- Θύμα επίθεσης η Στέλλα

sasmos-skotonoun-tin-stella_1711100134.jpg

Σασμός: Στέλλα

Ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο, ενώ ο εισαγγελέας ζητάει από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική μιλάει έξω από τα δόντια στην Αργυρώ για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της απέναντι στη Σάντρα διαμηνύοντάς της πως με τον τρόπο που φέρεται το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει κρίση στη δική τους σχέση. Ταυτόχρονα, η Σάντρα ζητάει από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντι της. Εν τω μεταξύ, η αλήθεια για τον Αντρέα πέφτει σαν βόμβα στον Αστέρη και τον Μαθιό, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ευθύνεται για τον χαμό του πατέρα τους. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του Ρούσσου στο χωριό να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στην Άνω Ποριά είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αναστρέψει

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy-(1).jpg

Σασμός: Βασιλική - Μαθιός

Η Βασιλική δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη που ήρθε στο φως για τον Αντρέα και όλοι φοβούνται για τις μαύρες σκέψεις που κάνει, καθώς συνειδητοποιεί πως εξαιτίας εκείνου ο Νικηφόρος κατέληξε νεκρός. Η Εύα, από την άλλη, φέρνει τον Γιώργο αντιμέτωπο με μια αλήθεια που δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό και τον επηρεάζει. Παράλληλα, η Αργυρώ μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Αστέρη για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα με τη Σάντρα. Και όσο η Στέλλα είναι στενοχωρημένη με την αδιαφορία του Χρήστου, ο Τάσος τής λέει κάτι που την αιφνιδιάζει. Το ίδιο βράδυ, αδίστακτοι ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του Χρήστου. Εκείνος, μετά τη διάρρηξη και το στοιχείο που βρέθηκε εκεί, αναγκάζεται να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

sasmos-o-eisangeleas-kseskepazei-tous-pantes_1701941949.jpg

Συγκεκριμένα, να φύγει από την Κρήτη προκειμένου να προστατεύσει τη Στέλλα, η οποία έχει μπει στο στόχαστρο αυτών που τον απειλούν. 0 Αντώνης ενημερώνεται σχετικά και προσπαθεί να τον μεταπείθει, αλλά εκείνος μοιάζει αποφασισμένος. Παράλληλα, ο Βαγγέλης πηγαίνει τη Σάντρα σε μία χαρτοπαικτική λέσχη. Οι δυο τους βρίσκουν ένα κοινό σημείο επαφής, το οποίο όμως τους οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Τάσος βλέπει την κόρη του να μαραζώνει και προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει, εκείνη, ωστόσο, αποκρούει όλες του τις προσπάθειες. Η Βασιλική βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, κάνοντας μαύρες σκέψεις για τον Αντρέα. 0 Μαθιός προσπαθεί να τη συγκροτήσει, ενώ μαζί με τον Αστέρη ανακοινώνουν στην Καλλιόπη κάτι που δεν το περιμένει. Στη συνέχεια εκείνη σπεύδει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να της συμπαρασταθεί, προκειμένου να προλάβει το κακό που βλέπει να έρχεται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας επίκειται, με τη φλόγα μεταξύ τους να παραμένει άσβεστη.

SASMOS-D.Pappa-(2).jpg

Μάλιστα, οι δυο τους κλείνουν ημερομηνία για τον γάμο τους. Λίγο μετά ο Αντώνης και η Βασιλική μαθαίνου^ από την Καλλιόπη την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Αντρέα και μένουν άφωνοι. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης φοβάται πως ο Βαγγέλης έχει παρασύρει πάλι την κόρη του στον τζόγο. 0 τελευταίος προσπαθεί να την αποτρέψει από το να κάνει συνήθεια τις επισκέψεις της στη λέσχη, αλλά η κοπέλα δείχνει αποφασισμένη να ξαναπάει. Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Και η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο για την απομάκρυνσή του, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του. Στο μεταξύ, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας για τον θάνατο του Λάζαρου

Πηγή mytv

Σασμός: Η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της

Σασμός: Οι αποκαλύψεις της Καλλιόπης ταράζουν τον Παύλο

Τζομπανάκη: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τους χωρισμούς ηθοποιών του Σασμού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved