Παράδεισος: Η Βικτώρια σχεδιάζει την απόδρασή της στη Βραζιλία
Media

Παράδεισος: Η Βικτώρια σχεδιάζει την απόδρασή της στη Βραζιλία

Παράδεισος: Η Γεωργία σκέφτεται να το σκάσει μαζί με τον Πάρη και το μωρό.

Από την άλλη, η Βικτώρια σχεδιάζει την απόδρασή της στη Βραζιλία, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη. Παράλληλα, η Μιράντα θέλει να επιστρέφει ξανά στον «Παράδεισο», γεγονός που προβληματίζει τον Χριστόφορο...

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία γλιτώνει στο δευτερόλεπτο προτού την πιάσουν με τον Ντίνο

paradeisos.jpg

Ο Χρηστός κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τη σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας. Απ’ την άλλη, εκείνη ψάχνει απελπισμένη τρόπους να γλιτώσει. Συγκεκριμένα, ζητάει από τον Δημοσθένη πλαστά έγγραφα ώστε να μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βραζιλία. Εκείνος αρχικά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκρύψει στοιχεία που ενοχοποιούν τη Βικτώρια, ενώ αποφασίζει να της παραδώσει άμεσα αυτό που του ζήτησε. Λίγο μετά, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στον Σίμο πως η Βικτώρια και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι. Η είδηση αυτή ταράζει τον νεαρό, καθώς προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι τελικά η γυναίκα.

paradeisos-9.jpg

Εκείνη τη στιγμή, ο Σίμος μαθαίνει κάποιες πληροφορίες για την κατάσταση του Ρένου και ταραγμένος πηγαίνει να τον δει στο νοσοκομείο. Τότε ο Ρένος τού αποκαλύπτει πως έχει στην κατοχή του ένα αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας. Ο Σίμος, πανικόβλητος, του ζητάει κι άλλες πληροφορίες, μόνο που ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πει... Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάγια οργανώνει μια συνάντηση για τον Φώτη και την Πολυξένη.

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία φτάνει στα όρια του νευρικού κλονισμού

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο χειρότερος εφιάλτης της Βικτώριας μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα…

Ο Παράδεισος των Κυριών - Επόμενα επεισόδια: Η Όλγα σκέφτεται να χωρίσει τον Σωτήρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved