Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»
Media

Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, Mega Καλημέρα λόγω των Ευρωεκλογών.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε: «Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν»!

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε: «1η Μαΐου ολοκληρώνεται η εκπομπή»

eleonora-meleti.jpg

Και υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν ή φερθεί άσχημα ή ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Έχω υπερασπιστεί συνεργάτες μου, έχω αποχωρήσει από projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή, αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με θίγει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία».

meleti8801.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό; Να παρεμβαίνω ή να παίρνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι;»

260573835_1277325012782767_4495513265783145004_n.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι...

Δεν νιώθω απαξιωτικά με αυτό το περιστατικό και το λέω γιατί είναι άδικο για τον σταθμό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Το «MEGA Καλημέρα» μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια. Βρίσκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου, με συγκίνησαν τα μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι τίτλο θέλει για το πρόωρο τέλος της εκπομπής μας»

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα που με στενοχωρούν»

Μελέτη για Λαζόπουλο: «Δεν αδικεί την Καινούργιου με αυτό το σχόλιο, αλλά τον εαυτό του»

Μελέτη: «Η Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved