Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»
Media

Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, Breakfast @ Star τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα όσα είπε για τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Ελένη Χατζίδου τόνισε: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί».

Και πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το «η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε» και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις».

Χείμαρρος η Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Ανήθικο αυτό που έγινε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, delete»

kainourgiou-barka-640x426.jpg

Η δε Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε: «Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα».

Και υπογράμμισε τότε η Ελένη Χατζίδου: «Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό».

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτό είναι το story που πόσταρε μετά τις δηλώσεις της Καινούργιου και το διέγραψε

Λιάγκας: Αυτό που είπε η Καινούργιου είναι ότι η Σταυροπούλου μεγάλωσε χωρίς αρχές την Μπάρκα!

Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved