Σκορδά για Μελέτη: «Καλά έκανε και ήταν απόλυτη, σέβεται το ψωμί και τον σταθμό που εργάζεται»
Media

Σκορδά για Μελέτη: «Καλά έκανε και ήταν απόλυτη, σέβεται το ψωμί και τον σταθμό που εργάζεται»

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, Fay’s Time σχολίασε την ανακοίνωση αλλά και τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στους δημοσιογράφους για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και επικρότησε τη στάση της.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό για μένα είναι ένα συν για την Ελεονώρα, το ότι μίλησε και απάντησε μέσα από την εκπομπή της, μεταφέροντας αυτά που της είπε ο σταθμός. Θα μπορούσε να έχει γίνει οτιδήποτε άλλο… να βγάλει παράπονο, να αφήσει μπηχτές, να μην αναφέρει τίποτα και να τα πει μετά μέσα από άλλες εκπομπές ή να απαντήσει μέσα από τα social media της».

Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

meleti-kentriki.jpg

Και πρόσθεσε: «Για μένα επαγγελματίας παρουσιάστρια που σέβεται το ψωμί της και τον σταθμό που εργάζεται είναι αυτό που έκανε η Ελεονώρα. Χωρίς να αφήσει καμία αιχμή απλώς μετέφερε όσα έγιναν»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν απόλυτη και πολύ καλά έκανε. Πάντα μέσα στον χώρο ξέρουμε πώς μπορεί να είναι κάποιος απέναντι στους συνεργάτες του, πέραν της τηλεοπτικής του δημόσιας συμπεριφοράς. Για την Ελεονώρα ποτέ δεν έχει ακουστεί να έχει μία άλφα συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα της. Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια όλοι».

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε: «1η Μαΐου ολοκληρώνεται η εκπομπή»

1712313205163-587553790-meleti8801.jpg

Και υπογράμμισε: «Άκουσα ότι εξαφανίστηκε μετά τη συνάντηση. Το «εξαφανίζομαι» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θέλω να σου δώσω εξηγήσεις αλλά ότι μπορεί να θέλω λίγο τον χρόνο μου να διαχειριστώ τι έχει συμβεί. Είναι θέμα του καθενός αυτό.

Η Ελεονώρα για μένα, επειδή έχει κάνει τα πάντα στην τηλεόραση, είναι ένα πολυεργαλείο…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Καλώς ή κακώς, όταν γίνονται κάποιες διαρροές, έχουν έναν στόχο. Για να μιλήσω και για μένα, μπορεί να έχει ακουστεί μία αλλαγή ώρας που εγώ δεν είχα ιδέα και στο τέλος να ίσχυε. Τα κανάλια αποφασίζουν και ξέρουν καλύτερα. Για μένα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα η Ελεονώρα, δεν είναι επί προσωπικού αλλά επειδή υπάρχουν άλλες ανάγκες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved