Famagusta – Παπαδοπούλου: Το spoiler για τη ζωή της Δάφνης
Media

Famagusta – Παπαδοπούλου: Το spoiler για τη ζωή της Δάφνης

Famagusta: Μέλος της οικογένειας Σέκερη, με ήθος, αρχές και... μεγάλη αδυναμία στον παππού της και τον αγαπημένο της Τεύκρο.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου, η Δάφνη του «Famagusta», μιλά για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην τηλεοπτική της οικογένεια και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει όταν συνειδητοποιήσει πως ο Μάικλ είναι αδελφός της.

Ανδρέας Xρυσάνθου: Η σειρά Famagusta, o Γιάννης Μπέζος & οι 3 κρούσεις του Αντρέα Γεωργίου

famagusta_xpapadopoulou.jpg

Παρά τα δεινά που συμβαίνουν στην οικογένειά της, βιώνει και τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του Τεύκρου. Πώς θα συνεχιστεί η σχέση τους;

«Είναι δύο ερωτευμένοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη και τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον, θα υπάρξουν εμπόδια στη σχέση τους και για κάποιο διάστημα θα αναρωτηθούν και οι τηλεθεατές αν όντως θα κρατήσει αυτή η σχέση».

Το γεγονός πως δική του προτεραιότητα είναι ο αδελφός του, Μάριος, δεν θα την προβληματίσει κάποια στιγμή;

«Η προτεραιότητα που δίνει στον αδελφό του ο Τεύκρος, είναι κάτι που καταλαβαίνει απόλυτα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο μικρός Μάριος δεν έχει τους γονείς του δίπλα του και πως ο Τεύκρος είναι ουσιαστικό ο κηδεμόνας του. Δεν θα έμπαινε ποτέ ανάμεσά τους. Το ιδανικό γι’ αυτή θα ήταν να της αφήσει χώρο ο Τεύκρος, να τον βοηθήσει και να είναι δίπλα του και στα δύσκολα. Λατρεύει τον Μάριο εξίσου και θα ευχόταν να μπορούσε να είναι εκεί γι’ αυτόν περισσότερο. Τα προβλήματα έρχονται όταν η ίδια αισθανθεί πως αυτό δεν προτίθεται να το κάνει ο Τεύκρος, ίσως και ποτέ».

papadopo.jpg

Θα την ενοχλήσει και το γεγονός πως εκείνος θα διεκδικήσει την επιμέλειά του;

«Αντιθέτως, είναι κάτι το οποίο επιθυμεί να συμβεί. Ξέρει πως έχοντας ο Τεύκρος την επιμέλεια του Μάριου θα κάνει και τους δύο πολύ ευτυχισμένους».

Η Δάφνη πιστεύει ότι ο χαμένος της αδελφός είναι δυνατόν να βρεθεί;

«Πιστεύω πως έχει αποκλείσει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να βρεθεί. Εχει αποδεχτεί πως θα πορευτεί στη ζωή της έχοντας για πάντα έναν αγνοούμενο αδελφό».

Και όταν αυτό συμβεί, πώς θα το διαχειριστεί;

«Θα πάθει πραγματικό σοκ. Ιδίως όταν αποκαλυφθεί και ποιος είναι αυτός ο χαμένος αδελφός. Μετά έρχεται η αμηχανία, όταν δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση την οποία είχες αποκλείσει από το μυαλό σου και φυσικό στο τέλος έρχεται η συγκίνηση και η τεράστια αγκαλιά προς αυτόν τον άνθρωπο».

Πηγή tv24

Famagusta: Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος! Όλα όσα θα δείτε & η σκηνή που θα καθηλώσει

Famagusta: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος - Η αλλαγή ώρας και τα πρώτα πλάνα

Κοραλία Καράντη: «Όταν πονάς πολύ… σωπαίνεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved