Κορομηλά: «Δεν φέρνεις έναν ωραίο άνδρα να μου την πέσει;»-Διέψευσε ότι το Σπίτι με το Mega κόβεται
Media

Κορομηλά: «Δεν φέρνεις έναν ωραίο άνδρα να μου την πέσει;»-Διέψευσε ότι το Σπίτι με το Mega κόβεται

Breakfast@Star: Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star και διέψευσε ότι το Σπίτι με το Mega σταματάει πρόωρο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηappy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, η εκπομπή της Κορομηλά ολοκλήρωσε τον κύκλο της, τα γυρίσματα σταμάτησα και ξεστήθηκαν ήδη και οι κάμερες. Το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε τον Μάρτιο και δεν προβλέπεται να δούμε κι άλλο...

Η παρουσιάστρια αρχικά διέψευσε τις φήμες που θέλουν το Σπίτι με το Mega να σταματάει πρόωρα λέγοντας στο Star «έχω γύρισμα την Τρίτη και έχω και πολλές ώρες».

Πρόωρο φινάλε για το Σπίτι με το Mega - Το επεισόδιο που έχουν στον «πάγο» - Άγνωστο αν θα προβληθεί

«Είμαι κάκιστη στα τηλεπαιχνίδια, δεν είμαι καλή σε αυτά ο καθένας εφ’ ω ετάχθη. Δεν βιάζομαι, δεν είμαι κοριτσάκι που ξεκινάει τώρα και έχω την αγωνία τι θα κάνω. Ας πάνε τα νέα παιδιά να κάνουν και αν υπάρξει χώρος και έχω και εγώ διάθεση να κάνω κάτι σωστό. Θα ήθελα να συμβάλω μέσω της τηλεόρασης στα κοινωνικά δρώμενα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχω, ότι δεν ακούγεται η φωνή μου και δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου κι αυτό με πνίγει».

Σε άλλο σημείο, όταν ο ρεπόρτερ της είπε ότι θα πάει να της κάνει «δημοσιογραφικό πέσιμο», εκείνη απάντησε με χιούμορ: «Τι είναι το πέσιμο; Δεν φέρνεις έναν ωραίο άνδρα να μου την πέσει και να αφήσεις το γύρισμα και τα πεσίματα; Άσε με σε παρακαλώ...».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ρούλα Κορομηλά με έχει συμβουλεύσει να μιλάω πιο γρήγορα αλλά…»

Ρούλα Κορομηλά: Η ηλικία, η καριέρα στην τηλεόραση, το Σπίτι με το Mega & οι αποφάσεις για το μέλλον

H Ρούλα Κορομηλά τραγουδάει το «Θέλω τα ώπα μου» και μας ξεσηκώνει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved