Ξέσπασε ο Συρίγος on air: «Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών» -Αποχώρησε ο Καλλιακμάνης εκνευρισμένος
Media

Ξέσπασε ο Συρίγος on air: «Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών» -Αποχώρησε ο Καλλιακμάνης εκνευρισμένος

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί (6/4) στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και στον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Ο Νίκος Συρίγος ξέσπασε on air στην εκπομπή στης Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και κόστισε τη ζωή της νεαρής Κυριακής η οποία είχε σπεύσει να ζητήσει από τους αστυνομικούς προστασία από τον πρώην σύντροφό της. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, αναφερόμενος στο θέμα ξέσπασε:

Η «έκρηξη» του Νίκου Συρίγου on air: «Εξοργίζομαι και αηδιάζω… Είναι ντροπή»

«Με όλο το σεβασμό μιλάω. Αυτά που λες δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας. Κλαίτε όλοι πάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών. Θα σας πνίξει η οργή της μάνας και του πατέρα που χάνει το παιδί του. Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Αυτές οι ζωές δε γυρίζουν πίσω».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης προσπαθούσε με τις φωνές του να καλύψει τον Νίκο Συρίγο, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου επιχειρούσε να επαναφέρει την ηρεμία στο πλατό.

Η ένταση είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Καλλιακμάνης να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» φανερά εκνευρισμένος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας:

«Ήταν επιλογή του να αποχωρήσει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε και με το ζόρι. Ξεκάθαρα εγώ σαν παρουσιάστρια της εκπομπής θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε περίπτωση που το πήρε προσωπικά. Δεν είναι προσωπική επίθεση του Νίκου και θα μπω μπροστά για να τον καλύψω σε αυτό. Του ζητάμε συγγνώμη στο κομμάτι αυτό, η αναφορά του Νίκου αφορούσε το Σώμα. Εκτιμώ ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που βγήκε από την πρώτη στιγμή με το σθένος, να κατηγορήσει το Σώμα για τις πράξεις του, απέναντι σε μια σφαγή μιας κοπέλας μπροστά στο ΑΤ».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία Γερμανού. Είναι τιμητικό να μιλά έτσι για εμένα...»

«Καταπέλτης» ο Νίκος Συρίγος για την υπόθεση του Κολωνού: «Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;»

Συγκλονίζει ο Νίκος Συρίγος για την μητέρα του: «Κουβαλάει πολύ μεγάλο σταυρό που είναι ασήκωτος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved