J2US: «Πάγωσαν» οι κριτές με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Κουρτίδου στη νοηματική γλώσσα
Media

J2US: «Πάγωσαν» οι κριτές με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Κουρτίδου στη νοηματική γλώσσα

Με φόρα επέστρεψαν αυτή την εβδομάδα η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής στη σκηνή του J2US εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι Όλα περνούν που το έχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος και έκαναν για άλλη μια φορά τη διαφορά. Η κίνηση της Σοφίας Κουρτίδου να τραγουδήσει στη νοηματική γλώσσα ανατρίχιασε τους πάντες.

J2US - To απρόοπτο και η ανακοίνωση για το ζευγάρι που μένει εκτός live

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ που το έκανες στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν! Γιάννη, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία, η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να περνούν τις πραγματικές δυσκολίες με άξονα την αγάπη! Η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα. Αυτά είναι τα σημαντικά της ζωής. Η υγεία μας και η αγάπη! Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Φαίνεται η αγάπη στα πρόσωπά σας. Μου άρεσε ο τρόπος που τραγούδησες Σοφία. Και εσύ Γιάννη ο τρόπος που ανέβηκες και φωνητικά! Σας εκτιμώ αφάνταστα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

ssdda.jpg

«Είστε υπέροχοι! Είναι τρομερή η στάση ζωής που αποφασίζουν κάποιοι άνθρωποι. Επιλέγουν να κοιτούν τα θετικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Και να μην στεκόμαστε στις αναποδιές. Όμως, είσαι ένας άνθρωπος τόσο φωτεινός και γλυκός. Όλο αυτό δεν γράφει τυχαία. Είναι ο εσωτερικός σου κόσμος και το μυαλό σου που λάμπει. Εσένα κάποιος σε κοιτάει και νιώθεις μια ζεστασιά, μια οικειότητα! Μπράβο για αυτή τη στάση. Μπράβο Σοφία για αυτό που έκανες, πολύ δύσκολο. Μας συγκινείτε! Είστε ένα από τα πολύ σοβαρά ζευγάρια του τελικού και διεκδικείτε και την πρωτιά. Βλέπω και έναν έρωτα ζωντανό! Στο τραγούδι υπήρχαν αρκετά λάθη αλλά οκ!», είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε: «Δεν είναι απόφαση το να αγαπάς. Είναι να την έχεις και μέσα σου. Δεν ανήκει σε όλους, την κερδίζουμε την αγάπη. Σας θαυμάζω πολύ και με συγκινήσατε πολύ! Και πιο πολύ το να δείχνεις στη νοηματική και συγχρόνως να τραγουδάς. Η λογική λέει ότι η αρχή του Γιάννη δεν ήταν σωστή, είχε “απρέπειες”. Το φινάλε με κέρδισε και με την αγάπη και με τη λογική».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Με άφησε άφωνη αυτό που έκανε η Σοφία! Αξίζει τον σεβασμό μας και τον θαυμασμό μας. Με τέτοια φόρτιση συναισθηματική από τον Γιάννη, δεν πιστεύω ότι μετρούσε τις νότες να βγουν σωστά. Έβγαλε την ψυχή μου! Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και μετά έλαμψε. Εμένα με άγγιξε και μου άρεσε πάρα πολύ. Το ότι πιάνεστε χέρι χέρι με συγκινεί γιατί και εγώ μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ να φανταστώ να μην κρατάω το χέρι του Διονύση».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved