Ναταλία Γερμανού: Έριξε «βόμβα» για τον Καρβέλα στον «αέρα» του Alpha - «Πάγωσαν» οι συνεργάτες της
Media

Ναταλία Γερμανού: Έριξε «βόμβα» για τον Καρβέλα στον «αέρα» του Alpha - «Πάγωσαν» οι συνεργάτες της

Μία «βόμβα» για τον Νίκο Καρβέλα έριξε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 7/4.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης άδραξε την ευκαιρία να αποκαλύψει τον καλεσμένο - έκπληξη της επόμενης εβδομάδας.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για την πολυσυζητημένη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τη Νίκη Λυμπεράκη, που προκάλεσε πλήθος σχολίων σε εκπομπές και social media.

Νίκος Καρβέλας-1988: Η διαφήμιση σοκολάτας με τη Βίσση που ξέχασε και ο ίδιος ότι είχε κάνει

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε αυτή την ιστορική συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία αποκάλυψη-βόμβα.

«Αχ, πόσα έχω να πω. Κοιτάξτε τώρα να δείτε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα έκανε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα με τον Νίκο Καρβέλα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μία τέτοια… Άνθρωπος. Η άνθρωπος δεξιά μου», τόνισε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, εννοώντας την παρουσιάστρια.

«Δε χρειάζεται αντοχή για να κάνεις κουβέντα με τον Καρβέλα. Χρειάζεται μία ειλικρίνεια. Να τον κοιτάζεις στα μάτια και να ακούς τι σου λέει», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε: «Και όλα αυτά θα τα παρακολουθήσετε και θα συμβούν σε μία εβδομάδα ακριβώς σε αυτό εδώ το πλατό».

«Έριξε τη βόμβα και πάει σε διαφημίσεις», σχολίασε χαριτολογώντας η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε επίσης:

Top 5: O ανατρεπτικός Καρβέλας, η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» & οι γείτονες της Μενεγάκη

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» - «Πέρασαν όλα, ευχαριστώ για τις ευχές σας»

Επιδεινώθηκε η υγεία της Ναταλίας - Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή αφού ψηνόταν στον πυρετό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved