Νίκος Καρβέλας-1988: Η διαφήμιση σοκολάτας με τη Βίσση που ξέχασε και ο ίδιος ότι είχε κάνει
Showbiz

Νίκος Καρβέλας-1988: Η διαφήμιση σοκολάτας με τη Βίσση που ξέχασε και ο ίδιος ότι είχε κάνει

O Νίκος Καρβέλας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη στο Mega πριν από μερικές ημέρες.

Η δημοσιογράφος φιλοξένησε τον Νίκο Καρβέλα ζωντανά στη «Μεγάλη Εικόνα» μετά από 25 ολόκληρα χρόνια που είχε να δώσει συνέντευξη.

Συνθέτης, συγγραφέας, ποιητής. Άνθρωπος χειμαρρώδης, εκκεντρικός και πολυσχιδής, που αποφεύγει τα φώτα και τις συνεντεύξεις, ο Νίκος Καρβέλας έσπασε τη σιωπή του σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και το μπαμ ήταν μεγάλο από την πρώτη στιγμή.

Αννίτα Πάνια: Απάντησε on air για το viral βίντεο με τον Καρβέλα – «Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω»

karvelas-lymperaKI.jpg

Όπως ο ίδιος είπε 25 χρόνια είχε να δώσει συνέντευξη και μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει για ποιον λόγο ήθελε να γίνει live. «25 χρόνια που μου έλεγαν να μιλήσω, δεν υπήρχε λόγος. Τώρα υπάρχει λόγος! Η σχέση μου με τους δημοσιογράφους ήταν εμπόλεμη. Αλλά ο λόγος που ήθελα να μιλήσω live δεν ήταν αυτός. Ένας άνθρωπος που έχει οστικές δυνάμεις, όταν του λένε ότι θα το πετσοκόψουμε αυτό αρνείται να το κάνει. Η αλληλεπίδραση εμάς των δύο θα φανεί στο αποτέλεσμα. Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ! Αλλά είναι σαν μια συνεύρεση, όχι σεξουαλική αλλά πνευματική. Είναι σαν το ζεστό φαγητό! Μου αρέσουν τα ζωντανά πράγματα και τα ορμητικά».

Ο Νίκος Καρβέλας το 1988 είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικό σποτ μαζί με την Άννα Βίσση. Το πρώην ζευγάρι που δεν χώρισε ποτέ επαγγελματικά διαφήμισε μία γνωστή σοκολάτα της εποχής.

Δείτε το σπάνιο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved