Χρύσα Κατσαρίνη: «Δούλευα κάθε μέρα για να βγει το ενοίκιο… Ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά στην αρχή»
Media

Χρύσα Κατσαρίνη: «Δούλευα κάθε μέρα για να βγει το ενοίκιο… Ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά στην αρχή»

Η Χρύσα Κατσαρίνη, αν και πλέον έχει... κατοχυρωθεί στη συνείδηση όλων μας ως stand up comedian, στο παρελθόν την έχουμε δει και σε πάνελ εκπομπής αλλά και σε βραδινό σόου. 

Υπήρξε μέλος της ομάδας της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου στο Star ενώ για λίγο την είδαμε και στο the 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια μιλάει για την εμπλοκή της με την τηλεόραση και πόσο τη βοήθησε στη δουλειά της αλλά και στην καθημερινότητά της...

Κατσαρίνη: «Αυτά που είπε η Super Κική έγιναν! Η Κουτσελίνη είχε αρνητική διάθεση εναντίον μου»

xrysa_katsarini_1685971171_3118474668360884695_2000606727.jpg

Πότε άρχισες να βιοπορίζεσαι από αυτή τη δουλειά;

Με το που ξεκίνησα. Ήμουνα σκυλί μαύρο. Ξεκίνησα τέλη του '11 και έπαιξα σε όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που με δεχόντουσαν. Σε όλα. Και μετά λέω: τώρα τι κάνω; Οπότε κατέβηκα στην Αθήνα, ξεκίνησα να γράφω κείμενα από το μηδέν. Ξεκίνησα από 5 λεπτά και μετά άρχισα να φτιάχνω παραστάσεις που έπαιζαν και άλλοι κωμικοί. Έψαχνα μαγαζιά και είχα βρει 30 και έπαιζα κάθε μέρα. Έβγαζα 25- 30 ευρώ την παράσταση. Ήταν το μεροκάματό μου. Δούλευα κάθε μέρα για να βγει το ενοίκιο. Μετά όλα άρχισαν να αλλάζουν. Ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά στην αρχή, δεν θα σ' το κρύψω. Πολύ ζόρικα. Μετά βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι πήγα στο πρωινό στους Κου Κου. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν αγχωνόμουν για το αν θα βγει ο μήνας. Δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ήταν ανακουφιστικό.

Η τηλεόραση σε βοήθησε;

Μόνο οικονομικά. Τίποτα άλλο. Μη σου πω ότι οριακά ήταν και ζημιογόνα σε κάποιες περιπτώσεις. Γιατί ο κόσμος που ακολουθεί εμένα και βλέπει stand-up δεν εκτιμά την τηλεόραση. Εγώ δεν είμαι απόλυτη.

Σε ζόρισε η τηλεόραση;

Με ζόρισε. Ξυπνούσα 5 το πρωί και έπρεπε να είμαι εκεί 7 παρά από την άλλη άκρη με τα μέσα. Μάζεψα 2.000 και πήρα αμάξι. Ήταν εξαντλητικό, έφευγα μεσημέρι, είχα εξωτερικά γυρίσματα και πήγαινα καπάκι σε παράσταση. Η εξάντληση και η κούραση με οδηγούσε σε θλίψη. Δεν είχα χρόνο για τον εαυτό μου. Και στην τηλεόραση υπάρχουν από κάτω κακίες, συμπεριφορές περίεργες. Εγώ, αν δεν συμπαθιόμαστε με κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ότι τον συμπαθώ. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός μου. Οπότε δυσκολεύτηκα πολύ σε αυτό τον χώρο. Ευτυχώς και στις δύο εκπομπές έτυχε να συνεργάζομαι με καλούς ανθρώπους, οπότε είχα μια βάση όπου επέστρεφα όταν απελπιζόμουν. Είμαι πολύ ευγνώμων και στο Star και στην παραγωγή. Και η εκπομπή με τον Αρναούτογλου ήρθε στην καραντίνα και δεν είχα άλλες επιλογές. Βιοποριζόμουν καθαρά από αυτό. Οπότε είμαι ευγνώμων.

Πηγή: Αυγή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved