Ο Μουρατίδης είχε κόψει πέρυσι τον νικητή του X Factor!
Media

Ο Μουρατίδης είχε κόψει πέρυσι τον νικητή του X Factor!

Ο Χάρης Αντωνίου είναι από χθες το βράδυ, ο νικητής του X-Factor 3. Μία ήρεμη δύναμη, που κατάφερε με σκληρή δουλειά αλλά και μεθοδικότητα να "εξαφανίσει" τα φαβορί και να πάρει το τρόπαιο του νικητή.

Ο Χάρης είχε λάβει μέρος στις οντισιόν και του X Factor 2, αλλά είχε καταφέρει να φτάσει μόνο μέχρι τους 20. Ο κριτής που τον είχε κόψει τοτε ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, αφού είχε κρίνει ότι ο Χάρης τραγουδάει με.. προφορά αλλά έχει και παραπανίσια κιλά (δείτε την οντισιόν του 2009 στο πρωτο βίντεο)!

Στη φετινή οντισιόν ο Χάρης, διόρθωσε το πρόβλημα της προφοράς -αλλά όχι και των κιλών του!- και με το πιο γλυκό του χαμόγελο κατάφερε να γοητεύσει και τους 4 κριτές (δείτε το δεύτερο βίντεο) και τελικά να βγει νικητής του παιχνιδιού διακιώνοντας τον Γιώργο Λεβέντη που τον πήρε στην ομάδα του!

Και επειδή "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", ο Χάρης Αντωνίου αναδείχτηκε νικητής με αντίπαλο το "γερό χαρτί" του Νίκου Μουρατίδη- δηλαδή του κριτή που τον είχε "κόψει" στο X Factor 2!

Ποιος είναι ο Χάρης Αντωνίου

Ο Χάρης κατάγεται από την Κύπρο, αλλά όπως παραδέχτηκε ο Κύπριος Γιώργος Θεοφάνους, "δεν είναι απλώς ένας ακόμη Κύπριος που κερδίζει σε ένα ελληνικό τάλεντ σόου"! Γεννημενος στις 9 Μαρτίου του 1989, - στο ζώδιο των Ιχθύων- ο 22χρονος Χάρης ζει στη Λεμεσό της Κύπρου και σπουδάζει στην Αγγλία.

Το χόμπι του είναι η ιστιοπλοΐα ενώ από την ηλικία των 6 ετών, έκανε μαθήματα σαξόφωνου. Γρήγορα κατάλαβε ότι η κλίση του είναι η μουσική κι έτσι συνεχίζοντας ως αυτοδίδακτος στα 15 του κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση σε διαγωνισμό σαξοφώνου στην Κύπρο!

Αμέσως μετά, έγινε μέλος της μπάντας της εθνικής φρουράς Κύπρου, ενώ δημιούργησε το συγκρότημα “189”, στο οποίο είναι τραγουδιστής και σαξοφωνίστας. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο John Mayer.της Μαρίας Παναγοπούλου

newsbomb.gr





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved