Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»
Media

Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»

O Νίκος Ψαρράς μίλησε στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα για τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» αλλά και στη σχέση με τον γιο του.

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ ωραία να συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, η οποία είναι η σκηνοθέτης της παράστασης. Από τη μία δουλεύοντας με την Έλενα έχω τη χαρά να βλέπω όλη την προετοιμασία ενός έργου, από την άλλη η πρόβα δεν τελειώνει ποτέ. Η πρόβα συνεχίζεται στο σπίτι και ο γιος μας αντιδρά».

Και πρόσθεσε για σχέση του με τον γιο του στην κάμερα της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία, οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες. Ο γιος μου στο ταξίδι μας στην Ιαπωνία μου τα “έχωσε”, γιατί είχε να με δει ένα δίμηνο. Τα παιδιά αναρωτιούνται πολλές φορές αν η δουλειά είναι πιο σημαντική από αυτά. Θέλει προσπάθεια να τα πείσεις για το αντίθετο».

Νίκος Ψαρράς: «Επειδή είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο»

psaras-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα αγόρια ενώ είναι κολλημένα με τη μητέρα τους, το θέλουν το πρότυπο του πατέρα. Από τότε που ήταν μωρό, μιλούσαμε στο παιδί μας σαν να είναι ενήλικας. Πρόσφατα ο γιος μου γύρισε και μου είπε “είμαι παιδί, το κατάλαβες; είμαι παιδί και θα κάνω και λάθη”».

Με την σύζυγό του γνωρίστηκαν στο Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της δουλειάς, με τον Νίκο Ψαρρά να αποκαλύπτει πως όλα ήρθαν πολύ ξαφνικά.

Ψαρράς για Κακούρη: «Τον γνώρισα στις Άγριες Μέλισσες, λίγο τον ξέρω... Δεν ξέρω τι συνέβη»

PSARAS-(1).jpg

«Ξαφνικά παντρευτήκαμε και πολύ ξαφνικά γίναμε και γονείς. Ο γάμος θέλει δουλειά, δεν μπορείς να θεωρείς τον άλλο δεδομένο» δήλωσε.

Και κατέληξε: «Σχετικά με την αγωγή που μας έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, περιμένουμε να βγει μία απόφαση γιατί είμαστε κατηγορούμενοι. Είμαι υπέρ του να βγαίνουν οι άνθρωποι και να μιλάνε αν κακοποιούνται. Πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση του πατέρα. Αν πείραζαν τον γιο μου, πως θα αισθανόμουν;».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ψαρράς: Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη για το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας

Νίκος Ψαρράς: «Είναι τραύμα, είναι μια πληγή που αιμορραγεί και θέλει χρόνο για να επουλωθεί»

Ψαρράς: Η συμβουλή του Τζορτζ Κλούνεϊ, η γνωριμία με τη Στριπ & τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved