Μάγδα Τσέγκου: «Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Ήταν μεγάλο το σοκ, ξαφνικό και δύσκολο»
Media

Μάγδα Τσέγκου: «Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Ήταν μεγάλο το σοκ, ξαφνικό και δύσκολο»

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την τηλεοπτική της πορεία, τον Γιώργο Αυτιά, αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της.

Αρχικά ανέφερε: «Κάλεσαν εμένα και τον Γιώργο Αυτιά για να μας βραβεύσουν για την ανιδιοτελή μας προσφορά. Εγώ είπα συγχαρητήρια στον Γιώργο πολύ αυθόρμητα γιατί ήξερα ότι θα κατεβεί στις Ευρωεκλογές. Μετά άρχισα να διαβάζω στα site ότι ανακοίνωσα την υποψηφιότητά του. Επικοινώνησα μετά με τον Γιώργο, δεν τον πείραξε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Και συνέχισε: «Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συγχωρούμε και εγώ μέσα μου έχω ξεχάσει τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Γιώργο. Επικοινωνήσαμε όταν πήρα να μας συλλυπηθεί όταν έφυγε ο ανιψιός μου. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός όλα είναι τόσο χαζά».

Στο νοσοκομείο η Μάγδα Τσέγκου

Όσον αφορά τον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της, τόνισε: «Έμαθα ότι ο σκοτώθηκε ο ανιψιός μου ο Άγγελος από τα site της Πρέβεζας. Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Πώς γίνεται να το είχε μάθει όλο ο κόσμος και εγώ τελευταία; Ήταν μεγάλο το σοκ, ήταν ξαφνικό, ήταν δύσκολο. Δεν έχω παιδιά και ήταν σαν παιδί μου».

Για τον σύντροφό της, Πέτρο, δήλωσε: «Ο Θεός μου έστειλε τον σύντροφό μου στην πιο σημαντική και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν για εμένα δώρο θεού. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε, το έχουμε συζητήσει, αλλά συμβεί δεν συμβεί εγώ είμαι ευτυχισμένη».

Και για τις δηλώσεις της για τους παρουσιαστές της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν είπα κάτι για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, απλά είπα ότι μεταξύ τους υπάρχει ένταση, δεν είπα κάτι κακό. Ήταν υπερβολικά αυτά που γράφτηκαν, ντρέπομαι να πάρω τον Γιώργο Παπαδάκη τηλέφωνο, νιώθω άβολα».

Διαβάστε επίσης:

Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Τώρα είμαι εγώ!» - Η «απάντηση» στην Τσέγκου

Μάγδα Τσέγκου: «Αναστασοπούλου και Παπαδάκης έχουν πολύ κόντρα. Δεν μου αρέσει, δείχνει ασέβεια»

Μάγδα Τσέγκου: «Τσακώθηκα, με πρόσβαλε πάρα πολύ. Πάρα λίγο να τον πετάξω έξω από το στούντιο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved