Βασίλης Φασιάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του - Πήγαν στον Αρναούτογλου με τα παιδιά τους
Media

Βασίλης Φασιάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του - Πήγαν στον Αρναούτογλου με τα παιδιά τους

The 2Night Show: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες 8/4 ο Βασίλης Φασιάς τον οποίο και απολαμβάνουμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Mega, η Μαρία Μπεκατώρου, The Chase.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κόσμος τον φοβάται, παρά το γεγονός ότι είναι ένα καλοσυνάτο άτομο.

Μάλιστα, είδαμε και την σύζυγό του, σε φωτογραφίες ενώ η ίδια ήταν στο πλατό μαζί με τα παιδιά τους.

Βασίλης Φασιάς: Το «Βουνό» είναι ένας τρυφερός πατέρας - Η βόλτα με τα δίδυμα

fasias.jpg

«Ανέκαθεν μου άρεσε να βλέπω τον πατέρα μου με τη στολή, όταν μπήκαμε στη διαδικασία του τι θα κάνω στη ζωή μου, λέω ότι μου αρέσει η Ιατρική και να το συνδυάσω με τη στρατιωτική σχολή και έτσι έγινα στρατιωτικός γιατρός. Το διάβασμα μου άρεσε από πολύ μικρός.

Δεν με πίεζε κανείς να διαβάσω. Παλιά δεν υπήρχε google, υπήρχαν εγκυκλοπαίδειες και τις ξεφύλλιζα. Θεολογία σπούδασα πολύ αργότερα, αφού τελείωσα και ειδικότητα. Και λόγω οικογένειας και προσωπικής αναζήτησης μου άρεσε ό,τι είχε σχέση με την εκκλησία. Δεν το μετανιώνω καθόλου! Τα προπτυχιακά δίνουν τον τίτλο. Την Ιατρική δεν την έχω αφήσει, δουλεύω σε νοσοκομείο. Είχα στόχο τη Νομική αλλά δεν είχα χρόνο να τα καταφέρω. Έδωσα Πανελλήνιες το 2021 και είμαι στο Ιστορικό Αρχαιολογικό», είπε αρχικά ο Βασίλης Φασιάς.

Σε άλλο σημείο είπε: «Έχω περίπου 5.000 βιβλία. Δεν διάβαζα ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Ανά πάσα στιγμή είναι 3-4 βιβλία από διάφορες κατηγορίες. Στη ζωή πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Καλό είναι το διάβασμα αλλά πρέπει να υπάρχει και προσωπική ζωή. Μικρός ήμουν λίγο κ@λοπαιδάκι.

Βασίλης Φασιάς: Το «Βουνό» από το Τhe Chase αναλύει τα ενοχλητικά συμπτώματα της δυσανεξίας

Οι καθηγητές έλεγαν στους γονείς μου ότι “αυτός δεν είναι σαν τους άλλους. Αυτός είναι αλήτης”. Δεν έχω ψάξει ποτέ το IQ μου, δεν με ενδιέφερε να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Από το οτιδήποτε κάτι μπορείς να πάρεις. Μπορεί να είναι 300 σελίδες άχρηστες, αλλά κάποιες μπορεί να σου αλλάξουν κάτι στη ζωή σου. Στο The Chase πήγα να παίξω ως παίκτης και μου προτείνουν άλλη θέση. Και έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι».

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του:

fasias2.jpg

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Φασιάς: Τα 3 πτυχία, το Chase, τα δίδυμα που είναι 18 μηνών και η κούκλα σύζυγος

The Chase: Το πραγματικό όνομα του «Βουνού», το ύψος, το επάγγελμά του και η πατρότητα

Το "βουνό" του The Chase αποκαλύπτεται: Το απίστευτο ύψος του, ο ερχομός των δίδυμων και η ιατρική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved