Κατερίνα Διδασκάλου: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης»
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης»

 H Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικαζόταν με την κατηγορία του βιασμού γνωστός σκηνοθέτης και με την κατάθεσή της σόκαρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» για το εν λόγω γεγονός: «Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο, είναι τουλάχιστον θρήνος. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει. Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης».

Διδασκάλου: Η αντίδραση μετά την κατάθεση στη δίκη του σκηνοθέτη - Είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα!

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κατάθεσή της: «Αυτόπτης δεν ήμουν, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι την κοπέλα την πίστεψα γιατί μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο» και περιέγραψε τι της συνέβη τη διάρκεια γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς, Έρωτας, όταν ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης είχε μπει στο καμαρίνι της.

Και υπογράμμισε: «Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα "τι κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω". Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη - Η ταινία για τη ζωή της

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχει λατρεία για τα εγγόνια της - Οι φωτό στα social media & το γλυκό παράπονο

Περηφάνια για το χθες Πίστη για το αύριο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved