Ελένη Προκοπίου: Η επιστροφή στο θέατρο, η σχέση με τις εγγονές της & το υπέροχο σπιτικό της
Media

Ελένη Προκοπίου: Η επιστροφή στο θέατρο, η σχέση με τις εγγονές της & το υπέροχο σπιτικό της

Η Ελένη Προκοπίου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από χρόνια, άνοιξε στην Ελένη το σπίτι της και μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, τα χρόνια του κινηματογράφου αλλά και την ήρεμη ζωή που έχει σήμερα παρέα με τις εγγονές της.

«Επέστρεψα στο θέατρο μετά από πολλά χρόνια. Στην παράσταση ‘Το κορίτσι μου’ δανείζω τη φωνή μου. Με έπεισε η εγγονή μου να συμμετέχω στην παράσταση που παίζει κι εκείνη. Οι δύο εγγονές μου είναι η λατρεία μου, είμαι καλή γιαγιά» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είχα σχιστά μάτια και με φωνάζανε ‘κινεζάκι’. Δεν έβλεπα αν ήμουν εντυπωσιακή, έβλεπα την ‘Ελένη’. Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω την εγγονή μου ‘εγώ είμαι αυτή ε;’ Δεν με ενδιέφερε να είμαι πρωταγωνίστρια, έκανα πάντα πίσω, δεν έλεγα ‘εγώ είμαι και καμία άλλη».

Ελένη Προκοπίου: Επιστρέφει στο θέατρο!Δες πώς είναι σήμερα το λαμπερό κορίτσι της δεκαετίας του ‘60

1712752050047-444248779-111.jpg

Η ηθοποιός μίλησε και για την άλλη της αγάπη, τον χορό: «Ο χορός ήταν η ζωή μου, από μωρό παιδί χόρευα και πρώτη ήμουν εγώ»

«Η πιο αγαπημένη μου ταινία ήταν το ‘Ραντεβού στον αέρα’. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν στον κόσμο της, είχε το χιούμορ της, έκανε πλάκες. Κάναμε παρέα με τη Ρένα γιατί ο άντρας μου ήταν χιουμορίστας και τον πηγαίνανε πολύ. Με προσέγγιζαν οι άντρες αλλά από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα ένα κράτημα», είπε.

Και τόνισε: «Αγάπησα στη ζωή μου, έκανα δυο γάμους. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με τον Αντώνη Συρίγο και κράτησε 50 χρόνια. Μου χάρισε το κυριότερο, την κόρη μου».

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Ελένη Προκοπίου - Δείτε πώς είναι σήμερα! (Αποκλειστικές φωτό)

222.jpg

Όσον αφορά τη ζωή της δήλωσε:

«Στην ταινία ‘Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας’ ήμουν έγκυος. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και ο γιατρός μου είπε να μη φοβάμαι. Ήμουν γεμάτη όταν έκανα την κόρη μου και ήθελα να ζήσω την εμπειρία του παιδιού και του συζύγου μου».

2223.jpg

Όσο για την τηλεόραση;

«Μου αρέσει να βλέπω το Survivor και φωνάζω στα αγωνίσματα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Με τίποτα δεν είμαι συμφιλιωμένη, το δουλεύω. Σκέφτομαι γιατί να μην είμαι όπως ήμουν. Όνειρα πλέον δεν κάνω, θέλω να έχω τα κορίτσια μου και να τα θαυμάζω»!

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικός Κινηματογράφος: Oι άλλοτε σεξοβόμβες της μεγάλης οθόνης... μεγάλωσαν!

Ελένη Προκοπίου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό - Πέθανε ο σύζυγός της, Αντώνης Συρίγος

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της 80χρονης Ελένης Προκοπίου μαζί με την κούκλα εγγονή της! (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved