Σασμός: Σκοτώνουν την Εύα στη φυλακή – Η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος
Media

Σασμός: Σκοτώνουν την Εύα στη φυλακή – Η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Σασμός: Δύο συνταρακτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ALPHA.

Από τη μία η Εύα βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στη φυλακή και από την άλλη η Μαρίνα ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, ο «Σααμός» πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε. Μέχρι τότε, όμως, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Σασμός: Ο Χρήστος, μετά τα τελευταία γεγονότα, αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση

SASMOS-P.Tsilika-M.Aerakhs..jpg

Η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση

Μυστικά θα αποκαλυφθούν και οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα εγκλήματά τους. Στα προσεχή επεισόδια, σύμφωνα με το mytv έρχεται η στιγμή η Εύα να πληρώσει με τον πιο τραγικό τρόπο όσα έχει κάνει και η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τη μεγάλη αλήθεια, η οποία οδήγησε και στον θάνατο του Πετρή. Η Εύα, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, βρίσκεται στη φυλακή ύστερα από τη σύλληψή της και, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, εκτός φυλακής έχει πολλούς εχθρούς, οι οποίοι πιστεύουν πως η μοναδική τιμωρία που της αξίζει είναι ο θάνατος. Και η παραμονή της στη φυλακή δεν θα τους εμποδίσει να καταφέρουν τον σκοπό τους. Κάποια στιγμή, η Εύα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Όμως, πριν προλάβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σφαδάζει από τους πόνους και πέφτει νεκρή.

SASMOS-P.Tsilika-D.Pappa.jpg

Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται με μεγάλη προσοχή και όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς κάποιος τη δηλητηρίασε. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι σοκάρονται με πρώτο τον Παύλο, που παρά τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους θλίβεται βαθιά, καθώς τη γνώριζε από μικρή. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά έχει τρομοκρατήσει πολλούς και ανάμεσα σε αυτούς τον Μαθιό, ο οποίος φοβάται πως ίσως επιστρέφει και ο Αντρέας. 0 Σταματάκης πιστεύει πως ο τελευταίος γνωρίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και είναι σίγουρος πως σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του θα το αποκαλύψει σε όλους για να τον εκδικηθεί. Τις μαύρες αυτές σκέψεις του μοιράζεται με τη γιαγιά Ειρήνη.

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Οι δυο τους έχουν μία εξομολογητική διάθεση και συζητούν, αλλά δεν έχουν καταλάβει πως η Μαρίνα στέκεται λίγο πιο μακριά και τους ακούει. Η Μαρίνα μαθαίνει έτσι με τον πιο απροσδόκητο τρόπο πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός και συγκλονίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του ξεκίνησαν όλα και ο Πετρής μπήκε αδίκως στο στόχαστρο όλων. Η Μαρίνα εξοργίζεται με όλους, καθώς συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και αντιλαμβάνεται πως πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά δεν μιλούν για να προστατεύσουν τον Μαθιό. Εκείνη, όμως, εξαιτίας του έχασε τον μονάκριβο γιο της και είναι έτοιμη να εκραγεί και να τα διαλύσει όλα.

Πηγή mytv

Σασμός - Spoiler: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας

Σασμός σπόιλερ: Η γιαγιά Ειρήνη προδίδει τον Αντώνη- Θύμα επίθεσης η Στέλλα

Σασμός: Η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της

Σασμός: Οι αποκαλύψεις της Καλλιόπης ταράζουν τον Παύλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved