Media

Famagusta: Μαριάννα και Θοδωρής αντιμέτωποι μετά τη φυλάκισή του

Famagusta: Ο Μάικλ πιέζει τη Σιμώνη να ενδώσει στον έρωτά του, ενώ η Σοφία αποκαλύπτει στη Μαίρη ότι ήξερε ποια ήταν η οικογένεια του μωρού της.

Παράλληλα, η οικογένεια Σέκερη είναι συγκλονισμένη με τα όσα έχουν συμβεί με τον Θοδωρή και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τη Μαριάννα, που τον επισκέπτεται για πρώτη φορά στη φυλακή

Famagusta – Παπαδοπούλου: Το spoiler για τη ζωή της Δάφνης

Η σκιά του φόνου της Ελένης συνεχίζει να απλώνεται πάνω από την οικογένεια Σέκερή. Όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στη Μαριάννα, η οποία είναι σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις για τον Θοδωρή. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του άντρα της και κυρίως το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, έστω’ και κατά λάθος.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαριάννα παίρνει το θάρρος να επισκεφθεί τον Θοδωρή στη φυλακή, όπου έχει καταλήξει. Για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, οι δύο σύζυγοι έρχονται αντιμέτωποι και η γυναίκα ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης τους από δω και στο εξής. Παράλληλα, ο Τεύκρος ταξιδεύει μαζί με τον Παύλο στο Λονδίνο και η μητέρα του, η Αλίκη, εκμεταλλεύεται την απουσία του και· βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο.

Πηγή mytv

Famagusta: Νέος κύκλος με σύλληψη – «βόμβα», χωρισμό και δικαίωση

Famagusta: Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος! Όλα όσα θα δείτε & η σκηνή που θα καθηλώσει

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved