Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Η Μαργαρίτα διώχνει τη Θοδώρα από το σπίτι της
Media

Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Η Μαργαρίτα διώχνει τη Θοδώρα από το σπίτι της

Γη της Ελιάς: Ο θάνατος του Φίλιππου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στη Μάνη και όλοι συμπαραστέκονται στη Χάιδω και τη Βασιλική, ενώ στην κηδεία επικρατεί κλίμα πόνου και οδύνης.

Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα αποφασίζει να διώξει τη θεοδώρα από το σπίτι της λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ, ενώ ο Τζον και η Αθηνά ορίζουν ημερομηνία γάμου.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εντοπίζει το αυτοκίνητο του Φίλιππου

Ο Χρηστός αποφασίζει να δώσει στη Χρυσούλα την αύξηση που του ζήτησε και η αντίδρασή της τον δικαιώνει, ενώ η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο για να τον βοηθάει.

i-gi-tis-elias-i-afroditi-menei-egkyos-apo-ton-christo_1703761171.jpg

Παράλληλα, η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον βγαίνει η κόρη του. Συγχρόνως, δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η κοπέλα, την ώρα που η Ασπασία συμβουλεύει την κόρη της να μην πει στον πατέρα της ότι είναι ζευγάρι με τον Παρασκευά. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι της και βρίσκει τη θεοδώρα λιπόθυμη στον καναπέ από το πολύ ποτό. Πλέον η ανησυχία της γεωπόνου για την προστατευόμενή της είναι μεγάλη και σκέφτεται ότι πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις. Λίγες ημέρες αργότερα, η θεοδώρα γυρίζει ξανά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει. Μην έχοντας πού να πάει, ζητάει καταφύγιο στο σπίτι του Μιλτιάδη.

i-gi-tis-elias-margarita.jpg

Ο νεαρός δέχεται να τη φιλοξενήσει και ύστερα ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι του, ηρεμώντας την. Ωστόσο, παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη, εκείνη εξακολουθεί να πίνει. Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας ότι αυτή πρόκειται να την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά

Γη της Ελιάς – Τζόλα: Το spoiler για τη ζωή της μετά το θάνατο του Φίλιππου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved