Μιχάλης Μανιάτης: «Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε»
Media

Μιχάλης Μανιάτης: «Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε»

Ο Μιχάλης Μανιάτης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, τον αποτυχημένο γάμο του και την καριέρα του στο modeling.

«Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το μόντελινκ. Δε με αφορούσε αν είμαι ωραίος, δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Τυχαία πήγα στο ‘Κους Κους’, πήγα να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Δεν είμαι καθόλου γενναίος, ό,τι έχω κάνει όμως ήταν τολμηρό».

Για την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε».

Μιχάλης Μανιάτης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα στα 70 του χρόνια; (photos)

maniatis.jpg

Σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης τόνισε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι αληθινή και την αγαπάει ο κόσμος. Η Φαίη Σκορδά έχει την ικανότητα να ακολουθεί σωστές συμβουλές. Λατρεύω τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δημιούργησε σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Υποκλίνομαι στη Ζήνα Κουτσελίνη, θα ήταν η θεά της τηλεόρασης αν υπήρχαν οι 12 θεοί του Ολύμπου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Ζευς της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ τον Γιώργο Λιάγκα, μου είναι αδιάφορος. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η λατρεία μου, είναι πολυτάλαντος».

Μιχάλης Μανιάτης: Ζει σε ένα χωριό της Κυπαρισσίας, σε... σπηλιά! Γιατί απαρνήθηκε τη δημοσιότητα;

Και πρόσθεσε:

«Οι νέοι παρουσιαστές προσπαθούν να μιμηθούν τους παλιούς. Πολλοί νέοι παρουσιαστές έχουν βγει στο επάγγελμα για την αυτοπροβολή ή επειδή είναι της μόδας να είσαι διάσημος. Η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει το κουτσομπολιό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved