Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της
Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε στην Ελένη για τη σχέση με τη μητέρα της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τον θάνατο του αδερφού της. 

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων» είπε αρχικά.

51d27f68-iliana-mavromati-kentriki.jpg

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος, τώρα έχασα τον αδελφό μου από πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η αποκάλυψη για Βανδή – Μπισμπίκη: «Ερχόταν στα γυρίσματα και…»

mavromati_copy_1.jpg

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι».

Για τα επαγγελματικά της είπε: «Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά, θα ήταν περήφανος»

Η σπάνια φωτό της Ηλιάνας Μαυρομάτη με τη μητέρα της Λίλα Καφαντάρη 25 χρόνια πριν

Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη με την Ηλιάνα Μαυρομάτη - «Σε κοιτάζω και… «φεύγουν» τα μάτια μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved