Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας. Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω ούτε νερό»
Media

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας. Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω ούτε νερό»

O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Fay’s Time και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε μεταξύ άλλων για τις νηστείες που κάνει στη ζωή του, ώστε να καθαρίσει το μέσα του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας. Κρατάω αυτό, αλλά δεν είμαι δογματικός, είμαι πάντα ανοιχτός στο να δω κάτι καινούριο. Αυτό που άλλαξα είναι ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις νηστείες που κάνω. Στις αυστηρές νηστείες που κάνω. Εννοώ και τη νηστεία της εκκλησίας, που είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του, έστω για μια μέρα, να νηστέψει, να δει τι σημαίνει, αλλά και αυτές που κάνω εγώ για εμένα, που μπορεί μια μέρα να μη φάω και να μην πιώ τίποτα. Καθόλου νερό, καθόλου φαγητό. Γίνεται απίστευτος καθαρισμός, γιατί δίνεις την ευκαιρία στο σώμα σου να μην ασχοληθεί με τη χώνεψη του φαγητού που θα του βάλεις, αλλά με το να επουλώσει διάφορα μικροπράγματα μέσα σου. Η νηστεία έχει κάτι και το πνευματικό»!

Ευθυμιάδης: Η «Ντόλτσε Βίτα» που δεν είδαν ποτέ τα παιδιά του & ο λόγος που δεν ήθελε να παίξει

skorda-thanasis-efthimiadis.jpg

Και πρόσθεσε: «Έκανα αυστηρή νηστεία για να γράψω το βιβλίο μου. Ξεκίνησα με μια νηστεία αυστηρή, 2-3 μέρες δεν έφαγα τίποτα. Αυτό το πληροφορήθηκα από το Άγιον Όρος, ότι οι αγιογράφοι κάνουν αυστηρή νηστεία, ξηρασία, για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να καθαρίσουν και να ενωθούν με τον άγιο που θα ζωγραφίσουν. Πρέπει να τους έρθει ο άγιος».

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πρέπει να απαγορευτεί αυτή η Ελληνική ταινία;»

Όσον αφορά τις ασκήσεις που έδειχνε για ζευγάρια: «Για τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, θέλω να τους πω να ξεκινήσουν από κάτι απλό. Ας πάνε μια βόλτα οι δυο τους και να αφήσουν το κινητό. Τα άλλα που έχουν πρακτική μέσα, γιατί εκεί πρέπει να εξασκήσεις την αυτοπειθαρχία σου. Ό,τι σου αρέσει πρέπει να το κάνεις, να γίνει μια υγιής εξάρτηση η άσκηση. Θα είναι το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου. Πρέπει να μπει πειθαρχία και μετά ερχόμαστε και μιλάμε για ασκήσεις ζευγαριών».

Διαβάστε επίσης:

Ευθυμιάδης: Ο απίθανος λόγος που τον είχε χωρίσει σύντροφός του μετά την πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα

Ευθυμιάδης: «Eίχα πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές. Τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα η κοπέλα μου με χώρισε λέγοντας μου...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved