Χαρίτος για Μάγισσα: Λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε, δίνει spoiler! Αποκαλύψεις για τον β' κύκλο!
Media

Χαρίτος για Μάγισσα: Λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε, δίνει spoiler! Αποκαλύψεις για τον β' κύκλο!

Η Μάγισσα: Ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν σήμερα καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή το αποψινό (15/4) πολυαναμενόμενο φινάλε και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα στις οθόνες μας. 

«Σήμερα θα δούμε το τέλος μιας υπέροχης ιστορίας. Τα πάντα θα μπουν στη θέση τους με απρόβλεπτο θεωρώ τρόπο. Η Μελίνα και ο Πέτρος έχουν γράψει ένα απρόβλεπτο σενάριο. Πολλά πράγματα περιμένουμε να συμβούν, αλλά αποφάσισαν να το κάνουν με ένα twist. Δηλαδή δεν είναι αυτό που περιμένεις ακριβώς.

Λευτέρης Χαρίτος: Η σχέση του σήμερα με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου & η κόρη τους

xaritos-8.jpg

Σε όλους τους χαρακτήρες θα συμβεί κάτι ιδιαίτερο, όχι πάντα αυτό που περιμένεις. Πιστεύω θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Πέτρος και η Μελίνα γράφουν χαρούμενα φινάλε κι αυτό το εκτιμώ στα παιδάκια» είπε αρχικά ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς και συνέχισε:

«Υπάρχει ένα κολπάκι που θα γίνει μετά τους τίτλους που ήταν δικής μου έμπνευσης. Καλό είναι το κοινό να περιμένει να δει και το κομμάτι μετά τους τίτλους. Το κάνουν στις ταινίες της Marvel, είναι ένα μικρό teaser το οποίο παραπέμπει στον επόμενο κύκλο της σειράς. Μόνο οι πολλοί φαν ξέρουν τι είναι αυτό».

Όσο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα, ο γνωστός σκηνοθέτης αρκέστηκε να αποκαλύψει:

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογική. Είναι πολύ πιο ”crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στον δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει μόνο, κανέναν άλλο».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε:


Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved