Μαρκέλλα Γιαννάτου-Λευτέρης Χαρίτος: Διπλό όνομα και διπλό επίθετο για την κόρη τους!
Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου-Λευτέρης Χαρίτος: Διπλό όνομα και διπλό επίθετο για την κόρη τους!

Μόλις λίγων μηνών είναι η κόρη που έχουν αποκτήσει η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος και παρ' όλο που πλέον δεν είναι ζευγάρι, δείχνουν να παίρνουν κοινές αποφάσεις για την ανατροφή της. 

Σύμφωνα με τη Real, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, έκαναν ονοματοδοσία στη μικρή πριγκίπισσά της χαρίζοντάς της όχι ένα αλλά δύο ονόματα: Μελία-Αφροδίτη.

Γιαννάτου κατά σκηνοθέτη – Με άγγιξε σε σημείο που δεν έπρεπε! Μου είπε ότι είναι πατρικό χάδι

markella-giannatou-(2).jpg

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από κοινού αποφάσισαν να μην κάνουν βάφτιση αλλά να καταλήξουν στην ονοματοδοσία ενώ η μικρή θα φέρει και δύο επίθετα, Γιαννάτου-Χαρίτου.

Σύντομα η όμορφη ηθοποιός η οποία ξεχώρισε και με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη Μάγισσα, θα κάνει για το Πάσχα ταξίδι στην Κέρκυρα προκειμένου να γνωρίσουν και οι συγγενείς της από κοντά τη λίγων μηνών κορούλα της που άλλαξε την κοσμοθεωρία της με το που ήρθε στον κόσμο.

giannatou.jpg

«Όταν ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου δεν ένιωσα κάτι συγκλονιστικό, οπότε άρχισα να αγχώνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα πολύ άγχος για το πώς να την κρατήσω. Ήμουν χαρούμενη από την αρχή, αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που περιέγραφαν άλλες μαμάδες» είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τη μητρότητα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια πριν αποφασίσουν να χωρίσουν. Μάλιστα ο χωρισμός τους ήρθε όταν η ηθοποιός ήταν ήδη δύο μηνών έγκυος στην κόρη τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved