Το ναυάγιο: Παντελίδης και Αλίκη παντρεύονται!
Media

Το ναυάγιο: Παντελίδης και Αλίκη παντρεύονται!

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Το ναυάγιο

Από τη μία η Αλίκη ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και ο Παντελίδης την ξαφνιάζει λέγοντάς της πως θέλει αυτό το μωρό και από την άλλη ο Ιπποκράτης φέρεται βίαια στον γιο του σοκάροντας την Ειρήνη.

Το Ναυάγιο: Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει

navagio-(1).jpg

Η Αλίκη, από τη στιγμή που γνώρισε τον Παντελίδη, κατάλαβε πως η ζωή της πια δεν θα είναι η ίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα επόμενα επεισόδια η κοπέλα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, οι οποίες την αναγκάζουν να αλλάξει όλα όσα είχε στο μυαλό της. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, η Αλίκη, μετά τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του αδίστακτου δικηγόρου, από τον οποίο μάλιστα έπεσε θύμα βιασμού, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να βοηθήσει τον Γιώργη. Ωστόσο, μία εξέλιξη έρχεται να της αλλάξει ακόμη μία φορά τα σχέδια. Η Αλίκη κάποια στιγμή ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως είναι έγκυος και φυσικά το παιδί που περιμένει είναι του Παντελίδη. Η κοπέλα δεν λέει σε κανέναν τι της συμβαίνει, ωστόσο αποφασίζει να φέρει τον Παντελίδη προ των ευθυνών του. Συγκεκριμένα, του ζητάει να συναντηθούν κοιτάτε του αποκαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του. Την αντίδρασή του, όμως, δεν την περιμένει.

Ναυάγιο – Πετρουλάκης: Υπάρχουν τόσα κοινά στο Ναυάγιο και τα Τέμπη που πραγματικά τρομάζω

aliki-tro-navagio.jpg

Ο σκληρός άντρας για πρώτη φορά δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα την αφήσει, ενώ της λέει πως θέλει αυτό το μωρό. Η Αλίκη δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία περιμένει το μωρό ενός άντρα που δεν αγαπάει αλλά πρέπει να μείνει μαζί του και από την άλλη σκέπτεται τον Γιώργη, ο οποίος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα όταν μάθει τι συμβαίνει. 0 δημοσιογράφος, λίγες ημέρες αργότερα, έρχεται αντιμέτωπος με μία είδηση που τον σοκάρει. Μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ, όταν επιβεβαιώνει την είδηση, νιώθει ακόμη μία φορά προδομένος από εκείνη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει όλη τη σκληρή αλήθεια που αρνιόταν να δει για τον Ιπποκράτη. Εκείνη συνειδητοποιεί πως ο λιμενικός δεν είναι ο καλός άντρας που της έχει παρουσιαστεί και νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει στο ίδιο σπίτι με έναν διπρόσωπο άνθρωπο. Μάλιστα, ο Ιπποκράτης κάποια στιγμή δείχνει ακόμη μία φορά τη σκληρή πλευρά του. Ξεπερνάει τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα.

Ναυάγιο - Παντούση: Το spoiler για την πιο δυνατή σκηνή που έρχεται: «Η Ειρήνη σοκάρεται…»

pantelidis-nauagio.jpg

Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά και σοκαρισμένη αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει και να προστατεύσει το παιδί, βλέποντας πια πεντακάθαρα πως παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Λίγο μετά, η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved