Η γη της ελιάς: Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη και γίνεται χαμός
Media

Η γη της ελιάς: Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη και γίνεται χαμός

Μεγάλες εκπλήξεις έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA , Η γη της ελιάς, καθώς η ζωή πολλών ηρώων ανατρέπεται. Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική ανακάλυψη. Η γιατρός, η οποία δεν έχει αντιληφθεί έως τώρα την παράνομη σχέση που διατηρούσε ο σύζυγός της, ο Χρήστος, με την Αριάδνη αποφασίζει κάποια στιγμή να τον επισκεφθεί απροειδοποίητα στην ταβέρνα.

H Γη της Ελιάς spoiler - Ιορδανίδης: Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει...

ariadni.jpg

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο παράνομος έρωτας του επιχειρηματία και της Αριάδνης έχει φουντώσει και πάλι και οι καθημερινές τους επαφές στον χώρο εργασίας τους τούς έχουν φέρει επικίνδυνα κοντά. Την ώρα, λοιπόν, που ο Χρήστος και η Αριάδνη έχουν ένα τρυφερό τετ α τετ, η Αφροδίτη εισβάλλει στο εστιατόριο και τους πιάνει στα πράσα. Η γυναίκα σαστίζει από το θέαμα και με τρόμο συνειδητοποιεί ότι η -υποτιθέμενη- φίλη της και ο άντρας της τρέφουν ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Αμέσως, φεύγει από την ταβέρνα και επιστρέφει σοκαρισμένη στο σπίτι της.

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος «έφυγε» και η Βασιλική είπε την «αλήθειά» της στο Tik Tok… διασκεδάζοντας

afroditi.jpg

Αρχικά, επιλέγει να μην πει την παραμικρή κουβέντα στον Χρήστο για τις υποψίες της ότι εκείνος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους και υπομένει σιωπηλά το μαρτύριο που της επιφύλαξε η μοίρα. Συγχρόνως, η Αφροδίτη παρακολουθεί διακριτικά μεν, στενά δε, τις κινήσεις του συζύγου της, ενώ αρχίζει να απομακρύνεται από κοντά του, καθώς ως ειλικρινής και αυθόρμητος άνθρωπος δεν αντέχει να προσποιείται ότι όλα είναι καλά. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μία μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο ανδρόγυνο και όλες οι προσπάθειες του Χρήστου να την πλησιάσει πέφτουν στο κενό.

xristos.jpg

Στέλλα Φυρογένη: Ο ρόλος της Χάιδως στη Γη της Ελιάς, η ηλικία, ο σύντροφος & η ζωή στο χωριό

O γάμος του ζευγαριού αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση και η Αφροδίτη προσπαθεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την κατάσταση μέχρι να αποδείξει πως όσα πιστεύει είναι αλήθεια. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved