Ψυχοκόρες: «Τρελάθηκε» το twitter με Βασιλική και Παύλο – Αναμένουν να «ζήσουν» τον έρωτα μαζί τους

Ψυχοκόρες

Media

Ψυχοκόρες: «Τρελάθηκε» το twitter με Βασιλική και Παύλο – Αναμένουν να «ζήσουν» τον έρωτα μαζί τους

Ψυχοκόρες: Το twitter περιμένει πώς και πώς τον έρωτα ανάμεσα σε Παύλο και Βασιλική. 

Στο σημερινό επεισόδιο ο Παύλος κι η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, και αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια και ο θαυμασμός. Αυτές τις σκηνές είδαν και στο twitter επικράτησε πανικός.

Ψυχοκόρες: Το πρώτο ραντεβού της Φρόσως με τον Μέλιο

Δες τα σχόλια στη gallery

Πώς θα εξελιχθεί αυτός ο έρωτας;

Βασιλική και Παύλος θα έρθουν πολύ κοντά και εκείνος θα αρχίσει να θαυμάζει το κορίτσι που θέλει να σπουδάσει για να σταθεί στην κοινωνία. Σύντομα ο Παύλος θα προτείνει να κάνει και μαθήματα στην ψυχοκόρη τους προκειμένου να την προετοιμάσει για τις εξετάσεις που θα περάσει και τότε θα καταλάβει πως έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι.

psixokores-(5).jpg

Στο μεταξύ, η Μάγια θα είναι ενθουσιασμένη που ο άντρας της τελικά συμπάθησε τη Βασιλική. «Το ήξερα, καλέ μου, πως θα αναγνώριζες την αξία της Βασιλικής κάποια στιγμή. Νομίζω πως μαζί της μπορώ να καταφέρω κι εγώ πολλά. Το κορίτσι είναι θησαυρός και είναι σημαντικό για μένα που τη βοηθάς», θα του πει, χωρίς να ξέρει πως στην πραγματικότητα ο αυστηρός άντρας της έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη νεαρή ψυχοκόρη!

psixokores-(6).jpg



Στο πλευρό του Παύλου, η Βασιλική δεν θα μάθει μόνο να γράφει σωστά αλλά και το μεγαλείο του έρωτα, θα θαμπωθεί από τις γνώσεις του και μοιραία θα πέσει στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του. Εκείνος δεν θα αργήσει να της λέει μεγάλα λόγια αγάπης και να κάνει σχέδια μαζί της. Πάντα κρυφά και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λεωνίδα και του Βαγγέλη Αρδίτη, το παράνομο ζευγάρι θα περνά τις μέρες και τις νύχτες του μαζί. Παράλληλα. ο Παύλος θα ξεκινήσει να της κάνει όμορφα δώρα και να την επισκέπτεται κάποια βράδια στο δωμάτιό της.

psixokores-(4).jpg

Σ' ένα από αυτά, η κοπέλα θα μείνει έγκυος!

Ψυχοκόρες: Η Όλγα φεύγει, αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει…

Ψυχοκόρες: Αυτό κι αν είναι spoiler! Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Παύλο

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος του Νάτση – Δραματικές ώρες για την Ευανθία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved